Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας διατάζει τη δολοφονία του Κυπραίου

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Δούκας διατάζει τη δολοφονία του Κυπραίου
Άγριες Μέλισσες - Δούκας Σεβαστός και Θωμάς Κυπραίος ΑΝΤ1

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" στα επόμενα επεισόδια. Τα spoilers λένε πως ο Δούκας θα δώσει εντολή στον Μελέτη να σκοτώσει τον Κυπραίο.

Η εκπομπή “Πρωινό” μεταφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού MyTv, το οποίο κάνει μια αποκάλυψη για την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“.

Οι εξελίξεις είναι ούτως ή άλλως καταιγιστικές και τα γεγονότα τρέχουν, ενώ η μία ανατροπή έρχεται μετά την άλλη συγκλονίζοντας το Διαφάνι και τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό, στη συνέχεια της σειράς θα στηθεί ενέδρα θανάτου στον Θωμά Κυπραίο, καθώς ο Δούκας Σεβαστός δίνει εντολή δολοφονίας.

Στην ουσία, ο Κυπραίος θα επιχειρήσει να απειλήσει τον Δούκα, όταν μάθει πως υπάρχει ο βοσκός – μάρτυρας του θανάτου του Γιάννου και θα προσπαθήσει να κερδίσει όσα πιο πολλά μπορεί από τον μεγαλογαιοκτήμονα.

Ο Δούκας εξαγριωμένος που ο Θωμάς τον εκβιάζει, αποφασίζει να του δείξει μέχρι που είναι ικανός να φτάσει και, έτσι, με τη βοήθεια του Μελέτη του στήνουν θανάσιμη παγίδα και η ζωή του θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα