Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική σκηνή Κλεομένη-Μελέτη – “Δεν υπήρξε καμία υποβοήθεια”

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική σκηνή Κλεομένη-Μελέτη – “Δεν υπήρξε καμία υποβοήθεια”
Καρέ του Κλεομένη από τις Άγριες Μέλισσες Twitter

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς σχολίασε την περιβόητη και τελευταία σκηνή του Κλεομένη στις "Αγριες Μέλισσες". Τι είπε για τον τηλεοπτικό Μελέτη.

Μια συγκλονιστική σκηνή ανάμεσα στον Θανάση Κουρλαμπά και τον Γιώργο Γεροντιδάκη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη βδομάδα.

Πρόκειται για τη σκηνή που αποτέλεσε το τέλος του ρόλου του Κλεομένη στη σειρά, κατά την οποία ο Μελέτης έσερνε στο χώμα τον ήρωα, τραβώντας τον από τα σχοινιά με τα οποία του είχε δέσει τα χέρια. Έπειτα τον έριξε σε ένα λάκο που είχε σκάψει και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον.

Το στιγμιότυπο ήταν πραγματικά σοκαριστικό και οι δύο ηθοποιοί έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας. Σχολιάζοντας την περιβόητη σκηνή, ο Θανάσης Κουρλαμπάς δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία υποβοήθεια στο γύρισμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Μέσα στον λάκο ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα. Το να έχεις γύρω σου χώμα. Αυτό, βέβαια, με βοήθησε να μπω κι άλλο στον ρόλο. Δεν υπήρχε καμία υποβοήθεια στη σκηνή, ήταν ακριβώς έτσι όπως την είδατε. Και τα δικά μου χέρια και, κυρίως, του Γιώργου Γεροντιδάκη που τράβαγε αυτό το σώμα, έγιναν χάλια. Γι’ αυτό και κατέληξε να πέσει κι αυτός στο χώμα από την κούραση. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και συγκίνηση.”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα