Αιμίλιος Χειλάκης: Μπαίνει στις “Άγριες Μέλισσες” – Θα παίξει τον “κακό”

Αιμίλιος Χειλάκης: Μπαίνει στις “Άγριες Μέλισσες” – Θα παίξει τον “κακό”
Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης PAPADAKIS PRESS

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης θα συμμετάσχει στην τρίτη σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη. Αναλυτικά τα στοιχεία του ρόλου του.

Ένας ακόμη εξαιρετικός ηθοποιός προστίθεται στο καστ της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, που πρόκειται να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον οποίο θα απολαύσουμε του χρόνου στον ρόλο του “κακού” Ακύλα Μεγαρίτη, που θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι. Ωστόσο, θα πάρουμε μία γεύση από τον ήρωα που θα παίξει, στο τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου, καθώς θα τον δούμε σε μία καθοριστική σκηνή.

Ο ρόλος του στις “Άγριες Μέλισσες”

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή “Πρωινό”, ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά, καθώς στον τρίτο κύκλο της σειράς θα μεταφερθούν στην περίοδο της επταετίας της Χούντας. Θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των “Αβάντων”. Την αρχηγία των “Αβάντων” έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο, αποφυλακίζεται και μετακομίζει στο Διαφάνι, όπου θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί είπε το “ναι”

Μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για τη συμμετοχή του στη σειρά και την απόφασή του να πει το “ναι”, ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρων χαρακτήρα. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. Μου αρέσει ότι θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Κατά καιρούς έχω πει σε διάφορους συναδέλφους που τους βλέπω ότι σας θαυμάζω που το κάνετε. Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη, στην προσπάθεια των παιδιών. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, θα έχω το θέατρο, το πρωί την τηλεόραση, αλλά στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να πεις “όχι” σε μια επαγγελματική πρόταση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα