Αϊβάζης – Κορινθίου: Η κόρη τους μπαίνει στο “Καφέ της Χαράς” – Η πρώτη φωτογραφία

Αϊβάζης – Κορινθίου: Η κόρη τους μπαίνει στο “Καφέ της Χαράς” – Η πρώτη φωτογραφία
Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Ισμήνη Αϊβάζη ξεκίνησε τα γυρίσματα για το "Καφέ της Χαράς". Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την κόρη της. Το σχόλιο του Χάρη Ρώμα.

Τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της φαίνεται πως ακολουθεί η Ισμήνη Αϊβάζη, η κόρη των ηθοποιών Γιάννη Αϊβάζη και Μαρίας Κορινθίου, η οποία θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά “Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της 12χρονης Ισμήνης και η μητέρα της δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της από τα γυρίσματα, που μόλις έχουν ξεκινήσει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε πως αισθάνεται περήφανη μαμά και ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένη για την κόρη της, γράφοντας:

“Και κάπως έτσι ξεκινάμε….και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ και φυσικά σα μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα, τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στη τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία! Ισμηνού μου καλή αρχή, να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, πάντα μα πάντα δίπλα σου!”

Μάλιστα, την ανάρτησή της σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς Χάρης Ρώμας, ο οποίος έγραψε: “Τι χαρά να έχουμε την Ισμήνη στην ομάδα μας! Καλή μας αρχή!”.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα