Ανατροπή στο Nomads: Οι νέοι κανόνες και οι αλλαγές στους παίκτες

Ανατροπή στο Nomads: Οι νέοι κανόνες και οι αλλαγές στους παίκτες
Nomads

Τα πάνω - κάτω έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού.

Νέα τροπή παίρνει το Nomads, μετά από τη χθεσινή αποχώρηση του Δημήτρη Μαρμαρά. Οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν και τα μέχρι στιγμής δεδομένα ανατρέπονται, με τους παίκτες να καλούνται να προσαρμοστούν στις καινούργιες συνθήκες και βάλουν τα δυνατά τους, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην εξωτική Μαδαγασκάρη.

Όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας, την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ένωση των δύο ομάδων του Nomads, ωστόσο, η “είσοδος” των παικτών στην ένωση προϋποθέτει μια διαδικασία. Αρχικά, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Μαριάννα Καμαρωτάκη περνούν απευθείας στην ένωση, καθώς ψηφίστηκαν αρχηγοί γι’ αυτή τη βδομάδα.

Για τους υπόλοιπους παίκτες, θα διεξαχθούν τρία αγωνίσματα μέσα στη βδομάδα και η εκάστοτε νικήτρια ομάδα θα στέλνει έναν παίκτη στην ένωση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ,τρεις ακόμη παίκτες να περάσουν στην ένωση μαζί με τους αρχηγούς και οχτώ παίκτες να μείνουν πίσω και έτσι να τεθούν στη διάθεση του κοινού.

Οι πέντε με τις περισσότερες ψήφους θα μπουν στην ένωση, ενώ οι άλλοι τρεις θα αποχαιρετήσουν τη Μαδαγασκάρη. Όπως είπε ο Σάββας Πούμπουρας:

«Οι αρχηγοί αυτής της εβδομάδας θα είναι οι τελευταίοι και θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για την ένωση. Στο τέλος της εβδομάδας, για να σας ενημερώσω πως θα γίνει η διαδικασία, πέντε παίκτες, οι δύο αρχηγοί και οι τρεις που θα ψηφιστούν από τις νικηφόρες ομάδες, οι οποίες θα επιλέξουν ποιους θα στείλουν στην ομάδα της ένωσης, οι πέντε αυτοί θα είναι οι σίγουροι. Οι υπόλοιποι θα τεθείτε στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. Πέντε από εσάς με τις περισσότερες ψήφους θα περάσουν στην ομάδα της ένωσης, ενώ οι τρεις θα μας αποχαιρετήσουν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version