Αναβάλλεται το “J2US” λόγω κορονοϊού- Κρούσμα και στο “Big Brother”

Αναβάλλεται το “J2US” λόγω κορονοϊού- Κρούσμα και στο “Big Brother”
video printscreen

Δεν θα πραγματοποιηθεί το "J2US" του ερχόμενου Σαββάτου (31/10) λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην παραγωγή. Πληροφορίες αναφέρουν πως κρούσμα υπάρχει και στο "Big Brother".

Δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν στη δημοσιογραφική ομάδα του “J2US”, με αποτέλεσμα το show του ερχόμενου Σαββάτου (31/10) να αναβληθεί, ενώ έγινε γνωστό πως κρούσμα υπάρχει και στην παραγωγή του “Big Brother”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο παρουσιαστής και παραγωγός του show του Open εξήγησε την κατάσταση: “Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν ένιωσα ότι έχω κρυώσει οπότε ερχόμενος στο γραφείο ζήτησα το καθιερωμένο τεστ που κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα να γίνει νωρίτερα. Εγώ βγήκα αρνητικός και στα δύο που έκανα και στο μοριακό και στο rapid. Αυτό όμως δεν ισχύει για δύο άτομα από τη δημοσιογραφική ομάδα βγήκαν θετικά. Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν να προχωρήσουμε αμέσως σε δεύτερο τεστ όχι μόνο η ομάδα του Just. Ευτυχώς μείναμε μόνο σε αυτά τα δύο κρούσματα. Απόφαση δική μου και του καναλιού ήταν να μείνουμε όλοι σε αυτοαπομόνωση. Θα κάνουμε ξανά την Παρασκευή και τη Δευτέρα τεστ και αν βγουν αρνητικά το άλλο Σάββατο θα βγούμε κανονικά”.

Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο “J2US”, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΙ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1… Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Όταν ενημερώθηκα ότι ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός”, πρόσθεσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και δήλωσε: “Να το πούμε, είναι επίσημο, είναι στο “Big Brother”. Μάλιστα, δεν είναι ένα το κρούσμα εκεί, φημολογείται ότι είναι περισσότερα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα