Άννα Μαρία κατά Big Brother: “Εσύ θα με ακούσεις, εγώ την κοτούλα δεν την κάνω”

Άννα Μαρία κατά Big Brother: “Εσύ θα με ακούσεις, εγώ την κοτούλα δεν την κάνω”
Η Άννα Μαρία στο Big Brother Glomex

Η Άννα Μαρία αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ομαδική αποστολή. Η έντονη συζήτησή της με τον "Μεγάλο Αδελφό". Θα αποχωρήσει από το σπίτι του "Big Brother";

Συνεχίζονται οι εντάσεις και το φορτισμένο κλίμα στο σπίτι του “Big Brother”, με την Άννα Μαρία να πρωταγωνιστεί σε πολλούς από τους καβγάδες με τους συγκατοίκους, ενώ στο επεισόδιο της Δευτέρας (09/11) στράφηκε και εναντίον του “Μεγάλου Αδελφού”.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εβδομαδιαία ομαδική αποστολή, όπου πρέπει να λαμβάνουν μέρος όλοι παίκτες για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το σπίτι τους.

Οι συγκάτοικοι πήραν τις θέσεις τους στο ομαδικό αγώνισμα και περίμεναν την Άννα Μαρία, η οποία δήλωσε ανοιχτά ότι δεν θέλει να συμμετάσχει και ότι δεν την νοιάζει καθόλου τόσο για την αποστολή όσο και για τους συμπαίκτες της.

Τότε, ο “Big Brother” την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να συζητήσουν και να μάθει τους λόγους της άρνησής της, με την παίκτρια να απαντά: “Είναι πολύ απλό. Ορκίστηκα ότι δεν θα βοηθήσω ξανά κανέναν εδώ μέσα”.

Ο “Μεγάλος Αδελφός” ζήτησε από την Άννα Μαρία να τον ακούσει προσεκτικά, καθώς ο ίδιος βάζει τους κανόνες και η παράβαση αυτών μπορεί να επιφέρει ποινές, ωστόσο, εκείνη του απάντησε:

“Εσύ θα με ακούσεις. Δεν πειράζει για τις επιπτώσεις. Τα πράγματα μου όπως είδες δεν τα έβγαλα. Εγώ την κοτούλα δεν την κάνω, δεν την κάνω. Όχι. Σας το λέω από τώρα δεν με ενδιαφέρει η ποινή. Όπως είμαι τα μαζεύω από τώρα”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Άννα Μαρία θα δεχτεί “βαριά” ποινή λόγω της συμπεριφοράς της, ωστόσο, δεν θα αποχωρήσει από το σπίτι και μέχρι στιγμής βρίσκεται ακόμη μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα