Ανούς MasterChef: Η σχέση της με τον Διονύση και η αποκάλυψη για τη Μαρίνα

Ανούς MasterChef: Η σχέση της με τον Διονύση και η αποκάλυψη για τη Μαρίνα
Η Ανούς από το MasterChef 5 Glomex

Η Ανούς Χεριμιάν μίλησε για την αποχώρησή της από το MasterChef 5, τη σχέση της με τον Διονύση και το "καρφί" προς τη Μαρίνα, στο γράμμα που άφησε.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε η Ανούς Χεριμιάν, η οποία αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (05/5) από το MasterChef 5. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Διονύση, αποκαλύπτοντας ότι θα κριθεί εκτός διαγωνισμού.

«Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με εμένα πράγμα που δεν φαίνεται στον κόσμο. Η σχέση μας θα κριθεί έξω από τον διαγωνισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ανούς, ενώ απάντησε σχετικά με τους ισχυρισμούς των συμπαικτών τους ότι εκείνος δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, όταν κλείνουν οι κάμερες του MasterChef 5. «Ο Διονύσης δε σκέφτεται στρατηγικά, είναι πολύ αυθόρμητος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε έπειτα σε μια αποκάλυψη, αναφέροντας τα λόγια της Μαρίνας, η οποία δήλωσε ότι ο Διονύσης αρχικά έτρεφε αισθήματα για την ίδια. Η Ανούς απάντησε πως όσο βρισκόταν μέσα στο MasterChef 5 δεν γνώριζε αυτή την πληροφορία και ότι το έμαθε βγαίνοντας από το παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως θεωρεί τα λόγια της συμπαίκτριάς της επιτηδευμένα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στο “καρφί” προς τη Μαρίνα, στο αποχαιρετιστήριο γράμμα που άφησε στους υπόλοιπους μάγειρες κατά την αποχώρησή της.

«Ο θυμός ξεκίνησε από το Τεστ Δημιουργικότητας. Αυτό που άρχισα να βλέπω εγώ μετά την επιστροφή της Μαρίνας, είναι ότι προσπαθούσε να παίξει ένα ρόλο που δεν καταλάβαινα. Δεν ταιριάζω καθόλου και απομακρύνθηκα από τις πρώτες βδομάδες. Δεν με έπεισε η αλλαγή της όταν γύρισε στο σπίτι. Φάσκει και αντιφάσκει σε πολλά πράγματα, ειδικά στη δική μας τη σχέση. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί της, αλλά αυτό που λέω είναι να μην προσπαθεί να το παίξει κάποια άλλη, γιατί εμείς είδαμε τον πραγματικό της εαυτό», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως θεωρεί τη Μαργαρίτα πολύ δυνατή παίκτρια με υπέροχες ιδέες, αλλά θα ήθελε να δει στον τελικό τον Διονύση και τον Ιωάννη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα