ΑΝΤ1: Το πρώτο σχόλιο της Σκορδά για την αποχώρηση Κανάκη

ΑΝΤ1: Το πρώτο σχόλιο της Σκορδά για την αποχώρηση Κανάκη
Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά

Όταν σταματά μια συνεργασία, πάντα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αναφέρει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια της εκπομπής "Το Πρωινό".

Με τα… ενδοοικογενειακά του ΑΝΤ1 ασχολήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Το Πρωινό”. Το ζήτημα της αποχώρησης Κανάκη από τον σταθμό, έπειτα από 21 χρόνια συνεργασίας, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συζήτηση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της. 

Πολλώ δε μάλλον, όταν ο ένας και μοναδικός λόγος που ανέφερε ο παρουσιαστής στην επιστολή του, είχε να κάνει με την βραδινή ζώνη του σταθμού, αλλά και την επιλογή του ΑΝΤ1 να μην βάλει στο νέο πρόγραμμα τους Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Για την ακρίβεια, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε σε φήμες πως βρέθηκε πίσω από την απόφαση για το “κόψιμο” εκπομπών, φήμες που δεν διαψεύστηκαν από το κανάλι. 

Η κόντρα Κανάκη με τον ΑΝΤ1, με φόντο τις αποφάσεις για τις εκπομπές των Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η θέση της παρουσιάστριας αναμένετο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχει αναφερθεί στο παρελθόν στα νέα καθήκοντα του Αντώνη Κανάκη, αλλά και στην απόφαση διακοπής της εκπομπής του πρώην συζύγου της Γίώργου Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε πως ο Θεσσαλονικιός συνεργάστηκε για χρόνια με τον σταθμό χωρίς προστριβές και εστίασε την ρήξη στο ζήτημα της καλλιτεχνικής επιμέλειας της Late Night ζώνης. «Τότε διευθυντής ήταν ο Γιάννης Λάτσιος και ξαφνικά βγαίνει ένα δελτίο Τύπου που λέει ότι έχει (ο Αντώνης Κανάκης) την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδινής ζώνης. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει» σχολίασε και πρόσθεσε πως κατά την άποψή της, η απόφαση του παρουσιαστή έχει να κάνει με εκείνο το περιστατικό.

Ο Λάτσιος και οι άλλοι

Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η παρουσιάστρια αναφέρθηκε δύο φορές στον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Αρχικά, αναφέρθηκε όπως είπαμε, στην “περίεργη”, όπως την χαρακτήρισε, υπόθεση της ανάθεσης της καλλιτεχνικής επιμέλειας της βραδινής ζώνης στον Αντώνη Κανάκη. Αργότερα, τόνισε. «Παλιότερα ο Κανάκης με την παρέα του, ήταν μια συγκεκριμένη ώρα, το απόγευμα. Και η εκπομπή δεν πήγαινε καλά. Επί Λάτσιου πάλι, η εκπομπή πήγε το βράδυ και άρχισε να χτυπάει 40άρια».

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση

Τέλος, η Φαίη Σκορδά έκλεισε την τοποθέτησή της για το θέμα λέγοντας: «Όταν σταματά μια συνεργασία, αυτό από μόνο του είναι άβολο. Πάντα υπάρχει ένα παρασκήνιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα πολύ μεγάλο παρασκήνιο». Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια αναφέρεται σε παρασκήνιο πίσω από την όλη υπόθεση της ανάληψης νέων καθηκόντων του Αντώνη Κανάκη, της θέσης σε “αργία” του Γιώργου Λιάγκα και τώρα, της ανακοίνωσης για την διακοπή της συνεργασίας του Θεσσαλονικιού με τον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης ANT1

«Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου. Το θεωρώ πολύ φτηνό. Όταν θες να κάνεις κακό σε μια εκπομπή σου γυρνάει. Σου γυρνάει επί 100 στη ζωή» έλεγε πριν λίγο καιρό από την εκπομπή η Φαίη, χωρίς ωστόσο να καταφέρεται ονομαστικά εναντίον κάποιου. «Έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει» συμπλήρωνε.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της αναγνώρισαν την σημαντική πορεία του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 και την τηλεόραση γενικότερα και ευχήθηκαν στον παρουσιαστή καλή επιτυχία για ό, τι επιλέξει στη συνέχεια.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα