Απίστευτο “άδειασμα” του Ανδρέα Μικρούτσικου στην παραγωγή του Big Brother

Απίστευτο “άδειασμα” του Ανδρέα Μικρούτσικου στην παραγωγή του Big Brother
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother Youtube

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι και τους παίκτες η παραγωγή του "Big Brother". Η χειραγώγηση και η επιτυχία που "γλίστρησε".

Στην παραγωγή του “Big Brother” έριξε τις βολές του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” το πρωί της Τρίτης (22/12).

“Νιώθω ότι το αποτέλεσμα ήταν ένα αποτέλεσμα προαναγγελθέντος θανάτου. Δηλαδή όλοι ξέραμε τι θα συμβεί πάνω κάτω. Και αυτό δεν είναι σωστό. Σημαίνει ότι κάποια πράγματα προτιμήθηκαν και έμειναν στα ίδια, δεν δόθηκε η δυνατότητα για κάτι παρά πέρα”, είπε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής, σχετικά με την εντύπωση που του άφησε το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, συνέχισε “αδειάζοντας” την παραγωγή και κάνοντας κάποιες παρατηρήσεις, για τις οποίες – όπως είπε- τσακώθηκε πολλές φορές.

“Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους και το τηλεοπτικό κοινό και κυρίως την παραγωγή. Αυτοί που χτυπιόντουσαν να φύγουν και σπάγανε τις πόρτες ή χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο, χειραγώγηση έκαναν. Και έτσι με τη σειρά της η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο χειραγωγούσε το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν “μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει”. Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά”, δήλωσε ο παρουσιαστής.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. “Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ”. Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί”, πρόσθεσε.

Ανέφερε, ακόμη, πως η παραγωγή χειρίστηκε λάθος το παιχνίδι αναφέροντας:

“Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει. Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζεις βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα