Tελικός Bachelor: Ποια θα κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη

Tελικός Bachelor: Ποια θα κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη
Παναγιώτης Βασιλάκος Youtube / @Alpha Tv

Έπειτα από μήνες αγωνίας, ο περιζήτητος εργένης θα ανακοινώσει απόψε ποια είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Έπειτα από την απρόσμενη αποχώρηση της Ραφαέλας στο επεισόδιο της Τετάρτης, η τριάδα που φτάνει στο μεγάλο τελικό του Bachelor που θα προβληθεί απόψε είναι οι: Αντζελίνα, Βίβιαν και Νικόλ οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η παίκτρια που θα αναδειχθεί νικήτρια στο ριάλιτι θα συνάψει σχέση με τον Παναγιώτη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει και χρηματικό έπαθλο, αν και οι πληροφορίες θέλουν τις παίκτριες να πληρώνονται κάθε βδομάδα για τη συμμετοχή τους.

Το αποψινό επεισόδιο θα λάβει χώρα στη Μάνη, απ’όπου κατάγεται ο Παναγιώτης. Τριάντα ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας, ο Παναγιώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads το 2017.

To Bachelor, έκανε πρεμιέρα το 2002 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Η λογική είναι η εξής: Ένας άντρας και 20 γυναίκες. Σκοπός τους, να τον διεκδικήσουν βιώνοντας μαζί του την απόλυτα ρομαντική εμπειρία.

Μέσα από δοκιμασίες και συναντήσεις προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή του και να τον γοητεύσουν με την προσωπικότητά τους. Στο τέλος όμως, μόνο μια θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα