Bachelor 2: Ξεκίνησαν άγριοι καβγάδες ανάμεσα στα κορίτσια – “Γίνεσαι ρεζίλι”

Bachelor 2: Ξεκίνησαν άγριοι καβγάδες ανάμεσα στα κορίτσια – “Γίνεσαι ρεζίλι”

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο "Bachelor 2" με τα κορίτσια να έρχονται σε έντονες συγκρούσεις. Ο Αλέξης Παππάς σε αμήχανη θέση.

Στο “κλίμα” έχουν μπει ο Αλέξης Παππάς και οι 19 κοπέλες που συμμετέχουν φέτος στον δεύτερο κύκλο του “Bachelor” στον Alpha.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (08/09) ο Αλέξης Παππάς έκανε την είσοδό του στη βίλα των κοριτσιών και εκεί ανακοίνωσε το όνομα της κοπέλας με την οποία θέλει να περάσει τη μέρα του. Η κοπέλα που επέλεξε ήταν η Φένια και οι δυο τους μεταφέρθηκαν σε μια πολύ ρομαντική τοποθεσία, με ένα ιπτάμενο παγκάκι.

Η Φένια ενθουσιάστηκε πολύ με την έκπληξη του “Bachelor” και για να του εκφράσει την χαρά της, τον φίλησε στο στόμα. Ο Αλέξης Παππάς αιφνιδιάστηκε, αλλά η κίνησή της τον εξέπληξε ευχάριστα, με τον ίδιο να λέει: “Η κίνηση της Φένιας να με φιλήσει στο στόμα ήταν πραγματικά απρόβλεπτη, αφού της είπα εγώ είμαι ο απρόβλεπτος και εκείνη με εξέπληξε”.

Βγήκαν τα μαχαίρια στο “Bachelor 2”

Από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο του “Bachelor 2” ξεκίνησαν τα “καρφιά”, οι εντάσεις και οι καβγάδες ανάμεσα στα κορίτσια, με την σύγκρουση μεταξύ της Βαλέριας και της Άντρεας να βγάζει τις παίκτριες εκτός εαυτού.

Συγκεκριμένα, η Βαλέρια χαρακτήρισε “περίεργα” τα ονόματα των κοριτσιών – που είχε προηγουμένως διαβάσει στην κάρτα του “Bachelor” για το ομαδικό ραντεβού, και η Άντρεα αντέδρασε έντονα. Άννα και Νατάσα ενεπλάκησαν στην κόντρα, υπερασπιζόμενες την Άντρεα, και η Λάουρα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Έπειτα, η Νατάσα χαρακτήρισε διπρόσωπες Φαίη και Βαλέρια, καθώς δεν παραδέχονται πως η δεύτερη δήλωσε ότι δε συμπαθεί καμία από τις κοπέλες στη βίλα. Ξεκίνησε νέος καβγάς και τα κορίτσια άφησαν μόνη τη Βαλέρια.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν ανάμεσα και σε άλλα κορίτσια αργότερα, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Παππάς να ενοχληθεί από τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, οι ίδιες δεν θέλησαν να το συζητήσουν μαζί του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα