Bachelor: Η συγκλονιστική ιστορία της Μαγδαληνής που συγκίνησε τον Παναγιώτη

Bachelor: Η συγκλονιστική ιστορία της Μαγδαληνής που συγκίνησε τον Παναγιώτη
Η Μαγδαληνή από το Bachelor Youtube

Η Μαγδαληνή εξομολογήθηκε στον Παναγιώτη τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και ξέσπασε σε κλάματα. Συναισθηματικά φορτισμένο το κλίμα στο "Bachelor".

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρηση η Μαγδαληνή, μία από τις παίκτριες του “Bachelor”, του νέου ριάλιτι του Alpha, το βράδυ της Τετάρτης (23/09).

Η 28χρονη παίκτρια από τη Μυτιλήνη βγήκε για ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε ένα ειδυλλιακό μέρος στην εξοχή. Αφού πήγαν για ιππασία, έκαναν πικ-νικ στη μέση ενός δάσους, ωστόσο, το ραντεβού πήρε απρόσμενη τροπή.

Η Μαγδαληνή ξεκίνησε να του μιλάει για τον εαυτό της, ώστε να γνωριστούν καλύτερα, και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε. Η νεαρή κοπέλα εξομολογήθηκε πως στα 12 της χρόνια, η οικογένειά της κρίθηκε ακατάλληλη από την πρόνοια για να μεγαλώσει την ίδια και τα αδέλφια της, γι’ αυτό και την μετέφεραν σε οικοτροφείο και μεγάλωσε εκεί.

Ξεδιπλώνοντας τις αναμνήσεις της και όσα πέρασε, η Μαγδαληνή φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και έφυγε από το ραντεβού τους. Ο Παναγιώτης ακολούθησε την κοπέλα, η οποία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και προσπάθησε να την ηρεμήσει, λέγοντάς της πως την θαυμάζει για τη δύναμή της και παίρνοντάς την μια μεγάλη αγκαλιά.

Όταν η Μαγδαληνή επέστρεψε στη βίλα και συνάντησε τα άλλα κορίτσια, τους είπε πως μοιράστηκε με τον Παναγιώτη μια ένα πολύ προσωπικό της κομμάτι, στο οποίο δεν θα ήθελε να αναφερθεί. Φανερά αναστατωμένη, μίλησε για το γεγονός ότι ο καθένας κουβαλά μαζί του μια ιστορία από το παρελθόν, ξέσπασε σε κλάματα και οι συμπαίκτριές της θέλησαν να την καθησυχάσουν.

Η ίδια συμβούλευσε τα κορίτσια να αγαπούν τους γονείς τους και να χαίρονται που τους έχουν κοντά τους.

Αργότερα το βράδυ, ο Παναγιώτης επισκέφθηκε τη βίλα των κοριτσιών και έδωσε στη Μαγδαληνή το πολύπόθητο τριαντάφυλλο, που συμβολίζει την ασυλία της κάθε κοπέλας στο σπίτι, καθώς κατά τη διάρκεια του ραντεβού το κλίμα ήταν τόσο φορτισμένο, που δεν είχε βρει την ευκαιρία να της το δώσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα