Bachelor: Ο Μποτρίνι “στόλισε” τα κορίτσια – “Τα κάνατε όλα…”

Bachelor: Ο Μποτρίνι “στόλισε” τα κορίτσια – “Τα κάνατε όλα…”
youtube

Τα κορίτσια μπήκαν στην κουζίνα, με στόχο να εντυπωσιάσουν τον Παναγιώτη. Ποιο κορίτσι έκανε το καλύτερο πιάτο και ποιο τα έκανε "σαλάτα";

Μετά την αποχώρηση της Εριέττας από τη βίλα και λίγο πριν τον τελικό του Bachelor, οι παίκτριες που διεκδικούν τον Παναγιώτη είναι η Νικόλ, η Βίβιαν, η Ραφαέλα, η Σία και η Αντζελίνα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (10/12) τα κορίτσια έπρεπε να μάθουν να μαγειρεύουν. Για αυτό το λόγο τη βίλα επισκέφτηκε γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος έδωσε βασικές οδηγίες μαγειρικής στα κορίτσια.

Ο σεφ έβαλε τις παίκτριες να μαγειρέψουν, με τον Παναγιώτη να παρακολουθεί τη διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο σεφ “στόλισε” για τα καλά τα κορίτσια.

“Τι είναι σοτάρισμα;”, “Αυτό πώς λειτουργεί;” και πολλές ακόμη ερωτήσεις σαν κι αυτές εκνεύρισαν τον Μποτρίνι, ο οποίος σε μια στιγμή είπε: “Απορώ πώς σας αντέχει ο Παναγιώτης, αν ήμουν στη θέση του θα σας είχα διώξει όλες”..

Όταν ο σεφ δοκίμασε το φαγητό των κοριτσιών στην κουζίνα, τότε άρχισαν τα “όργανα”. Τίποτα δεν του άρεσε και άρχισε.. ο εφιάλτης στην κουζίνα..

Σε μια στιγμή, η μπάλα πήρε τη Νικόλ για το ντρέσινγκ της σαλάτας: “Τα ‘κανες πουτ…, μη δικαιολογηθείς”, της είπε θυμωμένος ο σεφ.

Στο τέλος, όλοι μαζί δοκίμασαν τα φαγητά. Ποιο κορίτσι είχε την καλύτερη προσπάθεια στην κουζίνα και ποιο τα έκανε “σαλάτα”;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα