Big Brother 2: Διέρρευσαν ερωτικά πλάνα με τον Πέτσα και την Ανχελίτα – Αντιδράσεις στο Twitter

Big Brother 2: Διέρρευσαν ερωτικά πλάνα με τον Πέτσα και την Ανχελίτα – Αντιδράσεις στο Twitter
Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα στο Big Brother 2 Glomex

Διέρρευσε βίντεο που δείχνει παίκτες του "Big Brother 2" να συνευρίσκονται σεξουαλικά. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προέρχεται από άτομο της παραγωγής. Τα σχόλια στο Twitter.

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media, καθώς διέρρευσαν πλάνα από το “Big Brother 2” που δείχνουν παίκτες να συνευρίσκονται σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κάμερες του σπιτιού, απεικονίζει τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, που είναι ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι, να είναι ολόγυμνοι και να κάνουν σεξ στο μπάνιο.

Ήδη από τις πρώτες βδομάδες του παιχνιδιού, οι δύο συγκάτοικοι είχαν έρθει πολύ κοντά, με τους συμπαίκτες τους να κάνουν συχνές αναφορές στην σχέση τους. Μάλιστα, ήταν γνωστό πως το ζευγάρι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή, ενώ πολλές φορές υπήρχαν παράπονα από άλλους παίκτες ότι κάνουν θόρυβο ή ότι δεν είναι καθόλου διακριτικοί.

Τα πλάνα που διέρρευσαν προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter, καθώς το εν λόγω βίντεο φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί από κινητό, την στιγμή του μοντάζ. Αρκετοί είναι οι χρήστες που τα έχουν βάλει με την παραγωγή, αφού φαίνεται πως το βίντεο προέρχεται από κάποιον τεχνικό, ο οποίος βιντεοσκοπούσε τους παίκτες και έπειτα μοιράστηκε τα πλάνα με κάποιον άλλον, με αποτέλεσμα να φτάσουν μέχρι τα social media.

Την ίδια στιγμή, αρκετοί χρήστες κατηγορούν τους δύο παίκτες για έκθεση των προσωπικών τους στιγμών, ώστε να αυξήσουν την τηλεθέαση. Επίσης, σημειώνουν πως το γεγονός ότι συνευρίσκονται σεξουαλικά σε δημόσιο χώρο του σπιτιού, είναι ενοχλητικό για τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι, ενώ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα συγκεκριμένα πλάνα είναι από τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν ξανά στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα