Γκουντάρας – Κάκκαβα στο NEWS 24/7: “Φέτος θα δούμε το Big Brother των μεγάλων ανατροπών”

Γκουντάρας – Κάκκαβα στο NEWS 24/7: “Φέτος θα δούμε το Big Brother των μεγάλων ανατροπών”
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα οι παρουσιαστές του Big Brother 2 ΣΚΑΪ

Οι παρουσιαστές του "Big Brother 2", Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, μιλούν στο NEWS 24/7 λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα. Ο ρόλος τους στο ριάλιτι, οι νέοι παίκτες και οι εκπλήξεις που θα δούμε.

Χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με την έναρξη του δεύτερου κύκλου του “Big Brother” στον ΣΚΑΙ είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι ανέλαβαν την παρουσίαση του “βασιλιά” των ριάλιτι για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το “Big Brother” κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή (29/8), στις 21:00, με το ανανεωμένο σπίτι του ριάλιτι να ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους 14 νέους παίκτες, και τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στην ζωή, να είναι έτοιμοι και ορεξάτοι για το ξεκίνημα και την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Μιλώντας στο NEWS 24/7 λίγο πριν την προβολή του πρώτου live, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα δήλωσαν ότι ανυπομονούν ιδιαιτέρως για το νέο εγχείρημα, ενώ αποκάλυψαν πώς τους φάνηκαν οι συγκάτοικοι του σπιτιού και τι πρόκειται να δούμε τόσο στην πρεμιέρα όσο και στα επόμενα επεισόδια.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και παράλληλα έχουμε αυτό που λένε “δημιουργικό άγχος”, να πάνε όλα καλά. Είναι ένα πολύ μεγάλο project. Δουλεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι, πάρα πολύ καιρό ήδη για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα”, ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει πως στην παραγωγή είναι όλοι “καταπληκτικοί επαγγελματίες”.

“Διαβασμένοι” παίκτες και αλλαγές στο σπίτι

Οι δύο παρουσιαστές έχουν ήδη γνωρίσει τους παίκτες και μάς μετέφεραν τις πρώτες τους εντυπώσεις, αναφέροντας πως οι προσωπικότητες που θα δούμε έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ – όπως είναι λογικό – οι φετινοί συγκάτοικοι μπαίνουν προετοιμασμένοι στο παιχνίδι.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί απ’ την πρώτη μας συνάντηση και διαβάζοντας τα βιογραφικά των παικτών, βλέποντας τα βιντεάκια τους και όλα αυτά, θεωρούμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του “Big Brother 2021”, πραγματικά. Μην ξεχνάμε ότι φέτος οι παίκτες έχουν έρθει πολύ περισσότερο διαβασμένοι”, δήλωσε η Ναταλί Κάκκαβα.

“Έχει ένα καταπληκτικό καστ, έχει φρέσκα πρόσωπα, όμορφα παιδιά με προσωπικότητα και εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες”, ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ για το ότι μπαίνουν “διαβασμένοι”, είπε: Σε όλα τα ριάλιτι οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι. Όποιος λέει ότι “ήρθα να ζήσω την εμπειρία”, για μένα λέει ψέματα. Αλλά αυτό, από ένα σημείο και μετά ξεχνιέται, ξεχνιέσαι κι εσύ μέσα στη ροή του προγράμματος και στη συνέχεια βγάζεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα”.

Ο ίδιος αποκάλυψε και μια μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος, αφού στο σπίτι του “Big Brother” προστέθηκαν δύο νέα δωμάτια. Όπως είπε: Θα δείτε δύο χώρους καινούργιους φέτος. Ούτως ή άλλως το σπίτι αναβαθμίστηκε, αλλά υπάρχουν δύο νέοι χώροι, οι οποίοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο”.

Το εσωτερικό του σπιτιού του "Big Brother" NEWS 24/7


Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του “Big Brother”

Στην αποψινή μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν έναν προς έναν τους 14 νέους παίκτες, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

“Μαζί μας θα είναι η νικήτρια του περσινού “Big Brother”, η Άννα – Μαρία Ψυχαράκη, που είμαι σίγουρη ότι θα μας πει πολλά. Φυσικά, θα σχολιάσει και η ίδια τους καινούργιους παίκτες, θα μιλήσει μαζί τους. Για να δούμε, θα μας πει προγνωστικά; Θα μας πει ποιον ξεχωρίζει;”, ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

“Η Άννα – Μαρία, μετά από 8 μήνες που κέρδισε, δεν έχει ξαναβγεί τηλεοπτικά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έκανε όλο αυτό το διάστημα που πέρασε, πώς κύλησε η ζωή της, αλλά και η ίδια να βγάλει τα συναισθήματά της στον χώρο όπου έμεινε τόσους μήνες και την αγάπησε ο κόσμος. Ο διάλογος που θα έχει με τους νέους παίκτες νομίζω θα είναι πολύ σημαντικός. Άλλωστε, ίσως να τους δώσει και κάποιες συμβουλές για το πώς να επιβιώσουν στο σπίτι”, πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στο πλευρό των δύο παρουσιαστών, θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη που θα δίνει τη δική της πινελιά στα live της Παρασκευής, με τον εύστοχο σχολιασμό της. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την παρουσία της και την συνεργασία τους μαζί της, αναφέροντας:

Θα είναι μαζί μας η υπέροχη Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία συμπληρώνει υπέροχα με το καυστικότατο και “to the point” σχόλιό της όλο αυτό, που θα προσπαθήσουμε εμείς να παρουσιάσουμε με τον δικό μας, χιουμοριστικό τρόπο”.

Από τον σχολιασμό στην παρουσίαση

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα αποτελούν μια εξαιρετική και εύστοχη επιλογή για την παρουσίαση του “Big Brother”, καθώς πέρυσι είχαν αφήσει το στίγμα τους στον σχολιασμό γύρω από το ριάλιτι. Τόσο στον αέρα των πάνελ, όσο και στα social media, το ζευγάρι εξέφραζε την άποψή του για τους παίκτες και όσα συνέβαιναν στο σπίτι, ενώ και οι δύο βρέθηκαν καλεσμένοι στα live του παιχνιδιού. Πώς είναι, άραγε, να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά;

“Σε ένα βαθμό είναι περίεργο, αλλά η συμφωνία μας ήταν πως ο ρόλος μας δεν θα είναι διεκπεραιωτικός. Δηλαδή, θα έχουμε ενεργό ρόλο. Φυσικά και θα παρακολουθούμε το πρόγραμμα – ούτως ή άλλως το παρακολουθούσαμε και το σχολιάζαμε. Το πολύ σχόλιο θα το κάνει η Αφροδίτη, αλλά εμείς δεν θα είμαστε αμέτοχοι στα δρώμενα”, δήλωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με τη σειρά της η Ναταλί Κάκκαβα απάντησε με χιούμορ πως και οι δυο τους είναι “ριαλιτολόγοι”, ενώ πρόσθεσε: “Το ότι ήμασταν πέρυσι καλεσμένοι, μας δίνει μια ασφάλεια. Δεν πάμε σε έναν μη γνώριμο χώρο για εμάς. Και ακριβώς το ότι παρακολουθούσαμε το“Big Brother” τόσο πολύ από πέρυσι, μας κάνει να μην το νιώθουμε ξένο. Νιώθουμε οικεία, σαν να ήμασταν εκεί από πάντα“.

Όσο για το ενδεχόμενο να συναντήσουν δυσκολίες στην παρουσίαση, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε πως “η μόνη δυσκολία είναι το auto-cue, που εγώ δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου. Ωστόσο, χρειάζεται, γιατί σε κάποια σημεία πρέπει να δίνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Αλλά δεν πειράζει και κανένα λαθάκι να γίνει, καλό είναι”, ενώ η Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε: Νομίζω ότι πάντα η πρώτη φορά είναι η πιο δύσκολη, ίσως και η πιο αμήχανη. Έχουμε πάει αποφασισμένοι να το απολαύσουμε, να περάσουμε καλά και να περάσει και ο κόσμος καλά”.

Ο στόχος τους για το φετινό “Big Brother”

Οι δύο παρουσιαστές ανυπομονούν ιδιαιτέρως για την έναρξη του ριάλιτι και δηλώνουν πως σκοπός τους είναι να ψυχαγωγήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

“Θέλουμε να είναι ανάλαφρο και ο τηλεθεατής απ’ το σπίτι να κάτσει να το δει ευχάριστα και να χαμογελάσει. Αυτός είναι ο στόχος μας, ειδικά αυτή την περίοδο”, ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με το “δίδυμό” του να συμπληρώνει: “Θέλουμε, δηλαδή, να γίνει το “Big Brother” ένα show που θα απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, που θα καθίσουν – ειδικά το live – να το δουν και να περάσουν καλά. Θέλουμε να βγάλει ευχάριστες στιγμές και στιγμές γέλιου”.

Πάντως, η Ναταλί Κάκκαβα διαβεβαίωσε πως θα υπάρξουν πολλές ανατροπές: “Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. Τον “Μεγάλο Αδελφό” εμείς, φέτος, τον φωνάζουμε: Ο Big Brother των μεγάλων ανατροπών“.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από την παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι, το ζευγάρι ανέλαβε και την τρίωρη ψυχαγωγική εκπομπή “Όλα Γκουντ” (από το Γκουντάρας!), η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ. Θα γίνεται σχολιασμός όσων έγιναν στο live, ενώ εκεί θα εμφανίζεται ο αποχωρήσαντας της Παρασκευής στο πρώτο του τηλεοπτικό ραντεβού μετά το “Big Brother”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα