Big Brother 2 – Spoiler: Η Σοφία ανησυχεί για την ψηφοφορία των συμπαικτών της

Big Brother 2 – Spoiler: Η Σοφία ανησυχεί για την ψηφοφορία των συμπαικτών της
Big Brother 2 Printscreen / Youtube @News247gr

Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο του "Big Brother 2". Η Σοφία εκμυστηρεύεται στην Ευδοκία πως αποδέχθηκε το να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της και κυρίως από τη Σύλια.

Η επερχόμενη ψηφοφορία φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τους παίκτες του Big Brother 2 στον ΣΚΑΪ, όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Τρίτης (14/9).

Η Σοφία δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά στην Ευδοκία πως φοβάται ότι θα ψηφιστεί από τη Σύλια, αν και ξεκαθαρίζει πως έχει αποδεχθεί μια τέτοια πιθανή κίνηση από τη συμπαίκτριά της, με τη συμπαίκτριά της να σχολιάζει πως το μόνο που μπορούν να κάνουν και οι δυο είναι να συνεχίσουν να είναι ο εαυτός τους. “Αφήνουμε τον κόσμο να δει κι αν νιώθεις ότι κάνεις το σωστό και είσαι με τον εαυτό σου εντάξει, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι”, δήλωσε η Ευδοκία.

“Χθες το βράδυ το αποδέχθηκα, το να με ψηφίσουν. Είπα ότι αν είναι να γίνει ας γίνει. Η Σύλια μπορεί να με ψηφίσει; Η συγκεκριμένη δεν έχω παράπονο να με ψηφίσει, θα είναι δίκαιο”, ακούγεται να λέει η Σοφία στα παρακάτω αποκλειστικά πλάνα.

Big Brother 2: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο της Τρίτης (14/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα