Big Brother 2 – Trailer: Ζήλειες, μασάζ και λιποθυμίες στο σημερινό επεισόδιο

Big Brother 2 – Trailer: Ζήλειες, μασάζ και λιποθυμίες στο σημερινό επεισόδιο
Η Ελένη Σπανού κάνει μασάζ στον Στηβ Μιλάτο στο "Big Brother 2" Glomex

Ο Κώστας Στυλιανάκης δηλώνει ερωτευμένος με την Ελένη Σπανού στο "Big Brother 2". Πώς θα αντιδράσει όταν την δει να κάνει μασάζ στον Στηβ Μιλάτο; Όσα θα δούμε την Τετάρτη (01/09).

Άλλη μια μέρα γεμάτη εντάσεις θα δούμε στο σπίτι του “Big Brother 2”, στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (01/09).

Χθες είδαμε το φλερτ του Παναγιώτη Πέτσα στην Ανεχλίτα, τον καβγά της Σαμάνθας με την Ελένη Σπανού και τις δηλώσεις του Κώστα Στυλιανάκη ότι είναι ερωτευμένος με την τελευταία.

Οι περισσότερες εξελίξεις θα σημειωθούν στην σχέση του Κώστα με την Ελένη, αφού, όπως βλέπουμε στο trailer του ΣΚΑΙ, ο Κρητικός θα την ρωτήσει αν θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι, με την ίδια να του απαντά ότι “τον αγαπά σαν φίλο“.

Big Brother 2 Spoiler – Αποκλειστικό απόσπασμα στο “Love It”

Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα που μετέδωσε η εκπομπή “Love it“, ο Κώστας θα εξομολογηθεί τον έρωτά του για την Ελένη και στον Μελέτη.

Παράλληλα, η κίνηση της Ελένης να κάνει μασάζ στον ημίγυμνο Στηβ Μιλάτο, θα δημιουργήσει νεύρα στον Κώστα, ο οποίος ακούγεται να λέει στον “Big Brother”: “Εφτά εγκεφαλικά μπορεί να έχω περάσει, απ’ τα νεύρα που έχω. Δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ απόψε. Η πίεσή μου στο 20″.

Τέλος, μια απαιτητική δοκιμασία στην αρένα του σπιτιού θα φέρει ζαλάδες και λιποθυμίες στους παίκτες.

Big Brother 2: Δείτε το trailer της Τετάρτης (01/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα