Big Brother: Ανατροπή και οριστική αλλαγή στη μέρα προβολής

Big Brother: Ανατροπή και οριστική αλλαγή στη μέρα προβολής
Big Brother ΣΚΑΙ

Σε αλλαγή στη μέρα προβολής των live shows του "Big Brother" προχώρησε ο ΣΚΑΙ. Το Σάββατο (29/08) η μεγάλη πρεμιέρα. Πότε θα δούμε το 2ο επεισόδιο.

Το Σάββατο (29/08), στις 21:00 στον ΣΚΑΙ αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα του νέου “Big Brother”, του δημοφιλέστερου παγκοσμίως ριάλιτι που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ανανεωμένο και ανατρεπτικό.

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο επεισόδιο, ωστόσο, τελευταία στιγμή το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή σχετικά με τις μέρες που θα παρακολουθούμε το live show του διάσημου ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, αρχικά είχε γνωστοποιηθεί πως το live του Μεγάλου Αδελφού θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, αλλά σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ το live καθιερώνεται για κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Έτσι, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το κανάλι, το 2ο live του “Big Brother” θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, και αυτή είναι η μέρα που θα τοποθετηθεί μόνιμα το live show.

Το σπίτι στο Μαρκόπουλο είναι καθ’ όλα έτοιμο να ανάψει προβολείς και να υποδεχθεί τους 16 ενοίκους του.

Το Σάββατο (29/08) ο Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 16 διαγωνιζόμενους που θα συμβιώσουν στο νέο τους σπίτι για 100 ολόκληρες μέρες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα