Big Brother: Η σικέ ψηφοφορία αποχώρησης και η ανατροπή με τον κρυφό παίχτη

Big Brother: Η σικέ ψηφοφορία αποχώρησης και η ανατροπή με τον κρυφό παίχτη

Εκπλήξεις επιφύλασσε στην πρεμιέρα του "Big Brother" ο Μεγάλος Αδελφός. Η παραλίγο αποχώρηση, η δεύτερη ευκαιρία και οι δίδυμοι του επόμενου επεισοδίου.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (29/08) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ το νέο “Big Brother”, ανανεωμένο και ανατρεπτικό, 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο καινούργιο ριάλιτι 20 χρόνια μετά, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε έναν προς έναν τους παίκτες που μπήκαν στο σπίτι.

Στο τέλος μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές, αφού μετά την παρουσίαση των 15 παικτών έμειναν δύο τελευταίοι, οι οποίοι απομονώθηκαν από τον “Μεγάλο Αδελφό”.

Οι Δημήτρης Πυργίδης και Δημήτρης Κεχαγιάς μπήκαν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και ανακοινώθηκε σε όλους πως μόνο ο ένας από τους δύο θα παρέμενε στο σπίτι.

Οι 15 παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιον θέλουν να παραμείνει και επέλεξαν τον Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος και συνάντησε τους υπόλοιπους παίκτες του σπιτιού.

Ωστόσο, οι ανατροπές δεν τελείωσαν, αφού ο “Μεγάλος Αδελφός” επεφύλασσε μια ακόμη έκπληξη, καθώς είπε στον Δημήτρη Κεχαγιά που θα αποχωρούσε, πως του δίνει μια ευκαιρία για ένα βράδυ.

Μετά το πρώτο τεστ του “Μεγάλου Αδελφού”, και ο δεύτερος Δημήτρης μπήκε στο σπίτι, ενώ οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν αφού είδαμε πως στο επόμενο επεισόδιο θα μπει ο δίδυμος αδελφός του παίκτη Χρήστου Βαρουξή, σαν “κρυφός” παίχτης. Η αποστολή των δύο αδελφών είναι να μην καταλάβουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ότι είναι δυο διαφορετικά άτομα…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα