Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης – Ούρλιαζε μέσα στο σπίτι

Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης – Ούρλιαζε μέσα στο σπίτι
Ο Δημήτρης Πυργίδης στο Big Brother Glomex

Ένα παιχνίδι για τη διεκδίκηση του "βέτο", στάθηκε η αφορμή για φωνές και εντάσεις στο σπίτι του "Big Brother". Ξέσπασε ο Δημήτρης Πυργίδης. Τι τον πείραξε.

Ένταση επικράτησε στο σπίτι του “Big Brother” την Τρίτη (29/09), μετά τη δοκιμασία των παικτών για το “βέτο”.

Συγκεκριμένα, οι συγκάτοικοι του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, κλήθηκαν να παίξουν κυνηγητό μέσα στο σπίτι. Οι παίκτες χωρίστηκαν ανά δύο, φόρεσαν γιλέκα και έπρεπε να κολλήσουν ένα αυτοκόλλητο στον συμπαίκτη τους, αλλά όχι στο ζευγάρι τους.

Όποιος δεν κατάφερνε να ξεφορτωθεί το αυτοκόλλητο και κατέληγε σε αυτόν κατά τη λήξη της δοκιμασίας, θα αποκλειόταν από τη διεκδίκηση του “βέτο”.

Για να γλιτώσουν το αυτοκόλλητο, πολλοί διαγωνιζόμενοι κρύφτηκαν στα δωμάτια του σπιτιού, στις τουαλέτες, στα μπάνια και στις ντουλάπες. Έτσι, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έμειναν να τρέχουν μέσα στο σπίτι, περνώντας τη δοκιμασία.

Κατά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Πυργίδης που είχε μείνει με το αυτοκόλλητο και επομένως “έχασε”, έγινε έξαλλος με την τακτική που ακολούθησαν οι συμπαίκτες του και ξεκίνησε να ουρλιάζει μέσα στο σπίτι.

Κατηγόρησε τους συγκατοίκους του ότι δεν έπαιξαν τίμια και ότι κινήθηκαν στρατηγικά, αντί να απολαύσουν το παιχνίδι. Στο πλευρό του ήταν και ο Χρήστος Μακρίδης, που τον υποστήριξε στα λεγόμενά του και τα “έβαλε” με τους υπολοίπους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα