Big Brother: Νέο φλερτ στο σπίτι – Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης

Big Brother: Νέο φλερτ στο σπίτι –  Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης
Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης Youtube

"Όταν κοιμάσαι, είσαι σαν άγγελος", λέει ο Δημήτρης στην Άννα - Μαρία. Η βραδινή συζήτηση που είχαν οι δύο παίκτες του "Big Brother" τους έφερε πιο κοντά.

Αρκετοί είναι οι παίκτες του “Big Brother” που έχουν έρθει κοντά μεταξύ τους, δημιουργώντας παρέες ή προχωρώντας ακόμη και σε έντονο φλερτ.

Μετά τους Σοφία Δανέζη – Δημήτρη Κεχαγιά και Χριστίνα Ορφανίδου – Παναγιώτη Βαρουξή, παρατηρούμε πως η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης ανέπτυξαν μια πολύ καλή σχέση.

Μπορεί πολλές φορές να τους έρχονται σε ρήξη, ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας (29/09) οι δύο παίκτες είχαν μια πολύ όμορφη συζήτηση περί σχέσεων και φάνηκε πως ο ένας φλέρταρε τον άλλον.

“Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Το πρωί γίνεσαι terminator. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή”, είπε ο Δημήτρης στην Άννα – Μαρία, ενώ έπειτα προσπάθησε να μάθει περισσότερα για την προσωπική της ζωή.

Την ρώτησε, επίσης, αν έχει σχέση έξω από το ριάλιτι, αν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο και ποιος τύπος άντρα της αρέσει, με την ίδια να απαντά πως προτιμά τους ξανθούς, ψηλούς και γεροδεμένους.

Δείτε όλα όσα είπαν στο βίντεο:

Στο επεισόδιο της Τρίτης (29/09), μάλιστα, βλέπουμε ότι ο Δημήτρης θα πάρει στα χέρια του την Άννα – Μαρία για να την πετάξει στην πισίνα, ενώ ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν “έρωτας, έρωτας”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα