Big Brother: Έχει πάρει η Άννα Μαρία κινητό στο σπίτι; – Οι αντιδράσεις στο Twitter

Big Brother: Έχει πάρει η Άννα Μαρία κινητό στο σπίτι; – Οι αντιδράσεις στο Twitter

Μετά τις "καταγγελίες" των χρηστών του Twitter ότι η Άννα Μαρία έχει φέρει κινητό μαζί της, ο Χ. Βαρθακούρης ζήτησε από την παίκτρια να δείξει στην κάμερα τι είναι αυτό που κρατάει.

Δεύτερο Live Show για το Big Brother και η αγωνία των παικτών είναι στα ύψη, εν όψει της αποχώρησης. Τα βλέμματα ωστόσο του νέου επεισοδίου “έκλεψε” μια εικόνα που έφερε πληθώρα αντιδράσεων.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε πλάνα φαινόταν να κρατάει στο χέρι της μια θήκη κινητού, πράγμα που προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να κατηγορήσουν την παίκτρια ότι έχει φέρει κινητό στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Μετά τις “καταγγελίες”, ο Χάρης Βαρθακούρης διέκοψε τη ροή του προγράμματος και ζήτησε από την Άννα Μαρία να αποκαλύψει αν έχει φέρει στο σπίτι κινητό.

Η παίκτρια έδειξε στην κάμερα πως αυτό που κρατά δεν είναι κινητό, αλλά είναι μια θήκη κινητού στην οποία έχει βάλει μέσα φωτογραφίες των γονιών της.

Παρακάτω μερικές από τις καλύτερες αντιδράσεις:

Η παίκτρια μάλιστα, σε φωτογραφία που ανακάλυψαν οι χρήστες του Twitter, συνηθίζει να κοιμάται με τη θήκη στην αγκαλιά της, και με αυτό το τρόπο να νιώθει κοντά στους γονείς της..

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα