Big Brother: Η τετραπλή ποινή στην Άννα Μαρία και η “ψεύτικη” συγγνώμη της

Big Brother: Η τετραπλή ποινή στην Άννα Μαρία και η “ψεύτικη” συγγνώμη της
Η Άννα Μαρία ακούει τις ποινές από τον Big Brother glomex

Το βίαιο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας για τα "γάλατα" είχε ως αποτέλεσμα η παίκτρια να δεχθεί πολύ αυστηρές κυρώσεις. Πώς αντέδρασε στο άκουσμα των ποινών.

Χαμός στο σπίτι του “Big Brother” μετά τις συνεχείς κόντρες των παικτών μεταξύ τους και, ειδικά, έπειτα από τον μεγάλο καβγά που είχε η Άννα Μαρία τόσο με τη Σοφία όσο και με τον Ζακ, καβγάς ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα το βίαιο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας.

Σε πλάνα από το επεισόδιο της Τρίτης (27/10), βλέπουμε την Άννα Μαρία να βρίσκεται εκτός εαυτού και να ουρλιάζει έξαλλη, ενώ ρίχνει τα “πυρά” της κατά των υπόλοιπων συγκατοίκων του σπιτιού.

Μάλιστα, πηγαίνει στο δωμάτιό της για να μαζέψει τα πράγματά της και σπρώχνει τη Ραμόνα η οποία την πλησιάζει, ενώ έπειτα παίρνει την τσάντα της και οδηγείται προς την έξοδο του σπιτιού για να αποχωρήσει.

“Θα με τρελάνετε εσείς; Φύγε φύγε! Τα καταφέρατε… Το κοινό με κράτησε τόσο καιρό… Δεν ανέχομαι άλλο, τέλος… Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν αντέχω άλλο ρε. Είστε όλοι άχρηστοι ρε! Με κοιτάς εμένα με τέτοιο απειλητικό ύφος ρε; Έχεις και κόρη και γυναίκα”, φωνάζει η Άννα Μαρία.

Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, η συμπεριφορά της ήταν κατά των κανόνων και η παίκτρια θα λάβει όχι μία, αλλά τέσσερις ποινές. Αρχικά, τέθηκε αυτόματα ως υποψήφια προς αποχώρησηα για αυτή την εβδομάδα. Επίσης, της αφαιρέθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσει το βέτο, δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των υπόλοιπων υποψηφίων, ενώ σε περίπτωση που παραμείνει στο σπίτι δεν θα μπορεί να διεκδικήσει την αρχηγία για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Η Άννα Μαρία μετά το ξέσπασμά της, ζήτησε συγγνώμη από τους άλλους παίκτες για τη συμπεριφορά της, τονίζοντας ότι υπήρχε λόγος που ξέσπασε.

“Έχω να πω, μιας που είμαστε όλοι μαζί εδώ, ότι είναι αυτονόητο ότι ζητάω συγγνώμη αποκλειστικά και μόνο για τη σύγχυση που προκάλεσα χθες το βράδυ στις καρδιές και στις ψυχές σας. Φυσικά προκάλεσα φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα δεχτώ οποιαδήποτε ποινή μου επιβληθεί με πολύ όμορφο και ταπεινό τρόπο, δεν θα φωνάξω. Δεν θα πω τίποτε άλλο, απλά δεν θέλω από δω και πέρα να μου ξαναμιλήσει κανένας σας κι έτσι θα είμαστε όλοι πολύ ωραία, γιατί βλέπω χθες ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά μου, την απαράδεκτη, η οποία βεβαίως δεν έγινε έτσι, τυχαία”, είπε η παίκτρια.

Ωστόσο, η συγγνώμη της φάνηκε να μην έγινε αποδεκτή από τους συμπαίκτες της, αφού τη χαρακτήρισαν “ψεύτικη”.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα