Big Brother: “Θρίλερ” με την Άννα Μαρία – Σπρώχνει τη Ραμόνα και φεύγει απ’ το σπίτι

Big Brother: “Θρίλερ” με την Άννα Μαρία – Σπρώχνει τη Ραμόνα και φεύγει απ’ το σπίτι
Η Άννα Μαρία στο Big Brother Glomex

Εκτός εαυτού η Άννα Μαρία. Ουρλιάζει έξαλλη στο σπίτι του "Big Brother", μαζεύει τα πράγματά της και οδεύει προς την πόρτα. Θα αποχωρήσει από το ριάλιτι;

Χαμός στο σπίτι του “Big Brother” μετά τις συνεχείς κόντρες των παικτών μεταξύ τους και, ειδικά, έπειτα από τον μεγάλο καβγά που είχε η Άννα Μαρία τόσο με τη Σοφία όσο και με τον Ζακ.

Σε πλάνα από το επεισόδιο της Τρίτης (27/10), βλέπουμε την Άννα Μαρία να βρίσκεται εκτός εαυτού και να ουρλιάζει έξαλλη, ενώ ρίχνει τα “πυρά” της κατά των υπόλοιπων συγκατοίκων του σπιτιού.

Μάλιστα, πηγαίνει στο δωμάτιό της για να μαζέψει τα πράγματά της και σπρώχνει τη Ραμόνα η οποία την πλησιάζει, ενώ έπειτα παίρνει την τσάντα της και οδηγείται προς την έξοδο του σπιτιού για να αποχωρήσει.

Θα με τρελάνετε εσείς; Φύγε φύγε! Τα καταφέρατε… Το κοινό με κράτησε τόσο καιρό… Δεν ανέχομαι άλλο, τέλος… Μου πρήξατε το συκώτι. Δεν αντέχω άλλο ρε. Είστε όλοι άχρηστοι ρε! Με κοιτάς εμένα με τέτοιο απειλητικό ύφος ρε; Έχεις και κόρη και γυναίκα”, φωνάζει η Άννα Μαρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κανόνες του σπιτιού αναφέρουν ότι αν κάποιος παίκτης βγει από την πόρτα της βίλας, δεν μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Άννα Μαρία δεν έχει φύγει, ενώ πρόκειται να γίνει μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ της παίκτριας και του “Μεγάλου Αδελφού”, ο οποίος θα την επιπλήξει για τη συμπεριφορά της προς τη Ραμόνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα