Big Brother: Οι νυχτερινές ανησυχίες της Αφροδίτης και το τρολάρισμα στο twitter

Big Brother: Οι νυχτερινές ανησυχίες της Αφροδίτης και το τρολάρισμα στο twitter
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή Glomex

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μοιράστηκε με τη Σοφία Δανέζη τι παθαίνει όταν κοιμάται και το twitter "τρελάθηκε". Τι είπε η παίκτρια του "Big Brother".

Μετά την μεγάλη πρεμιέρα του Σαββάτου (29/08), το πρώτο επεισόδιο του “Big Brother” προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/08) στον ΣΚΑΙ, στο οποίο οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρώτη μέρα συνύπαρξης των παικτών.

Οι 17 παίκτες διάλεξαν δωμάτια και το πέρασαν μαζί το πρώτο βράδυ τους, ενώ οι νυχτερινές ανησυχίες που είχε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, το plus size μοντέλο του παιχνιδιού, “σημάδεψαν” την συγκατοίκηση των κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν οι γυναίκες του ριάλιτι πέσουν για ύπνο, η Αφροδίτη εξέφρασε στην τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη που θα κοιμάται δίπλα της, το μεγάλο άγχος που έχει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως της είπε, γενικά δεν ροχαλίζει, αλλά υπάρχει περίπτωση να “αεριστεί” κατα λάθος στον ύπνο της, γιατί της έχει συμβεί αρκετές φορές.

Τόσο η Σοφία Δανέζη όσο και οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της, τρόλαραν την Αφροδίτη κάνοντας διάφορα αστεία, ενώ το twitter πήρε “φωτιά” με την ατάκα της.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα