Big Brother: Όλο το παρασκήνιο με τον Δημήτρη Κεχαγιά – Φεύγει ή μένει;

Big Brother: Όλο το παρασκήνιο με τον Δημήτρη Κεχαγιά – Φεύγει ή μένει;
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς Glomex

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς δήλωσε ότι θέλει να φύγει από το "Big Brother". Ο κανονισμός των 24 ωρών και τα σενάρια για την αποχώρησή του.

Ένα μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τη Σοφία Δανέζη είδαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (3/11) στο “Big Brother”, ο οποίος κατέληξε στο να αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του ο παίκτης, προκειμένου να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Δημήτρης Κεχαγιάς εν τέλει αποχώρησε ή αν βρίσκεται ακόμη στο σπίτι, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει την Παρασκευή (06/11) στο live.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το επεισόδιο ο “Μεγάλος Αδελφός” κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον κράτησε περίπου μία ώρα. Την πρώτη μισή ώρα τον άφησε να ηρεμήσει και δεν μιλούσε κανείς, ενώ περίμεναν τον ψυχολόγο της παραγωγής.

Έχουμε δει κι άλλες φορές παίκτες να λένε πως θα αποχωρήσουν, όπως η Σοφία Δανέζη που είχε μαζέψει τα πράγματά της και η Άννα Μαρία που είχε προσπαθήσει να φύγει σπάζοντας την πόρτα, ωστόσο, στο “Big Brother” ισχύει ένας κανονισμός.

Σύμφωνα με αυτόν, ο παίκτης που αναφέρει πως θέλει να φύγει, έχει στη διάθεσή του 24 ώρες για να αποφασίσει οριστικά ότι θα αποχωρήσει ή αν το είπε εν θερμώ και δεν το εννοεί πραγματικά.

Προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα