Big Brother: Η Ραΐσα εξομολογείται γιατί δεν θέλει να έχει σχέση με τον πατέρα της

Big Brother: Η Ραΐσα εξομολογείται γιατί δεν θέλει να έχει σχέση με τον πατέρα της
H Ραΐσα Κόντι

Η Ραΐσα μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της, το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή, αλλά και τη σχέση που διατηρεί τώρα με τον πατέρα της.

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τη σχέση της με τον πατέρα της προχώρησε η Ραΐσα στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Big Brother. Η παίκτρια μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της, το bullying που δέχτηκε γι’ αυτόν τον λόγο όταν ήταν μικρή, αλλά και τη σχέση που διατηρεί τώρα με τον πατέρα της.

“Η μάνα μου χώρισε όταν ήμουν 3-4 ετών και εγώ δεχόμουν πολύ bullying επειδή δεν είχα πατέρα. Πάντα προσπαθούσα να αμυνθώ. Ήμουν πολύ ευαίσθητο και ήρεμο παιδί, αλλά τα άλλα παιδιά μου έκαναν επίθεση. Έτσι έγινα πιο σκληρή. Έχω έναν αδερφό 15 ετών αλλά δεν μεγάλωσα μαζί του. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε, ξαναχώρισε και τώρα είναι Γερμανία”, αναφέρει η Ραΐσασυζητώντας με τον Χρήστο Μακρίδη και τον Δημήτρη Πυργίδη.

“Για δύο χρόνια δεν μιλούσαμε. Τον είχα μπλοκάρει παντού, Instagram, Facebook. Φέτος μιλήσαμε και του είπα πως θα πάω στο Big Brother. Χάρηκε πολύ. Με βοήθησε δίνοντάς μου κάποια χρήματα που είχα ανάγκη. Δεν αισθάνομαι τόσο ελεύθερη μαζί του. Θέλω να είναι καλά, αλλά δεν θέλω να έχω σχέση με κανέναν”, κατέληξε.

Αργότερα η ίδια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου ανέφερε τα εξής: “Πιστεύω πως δεν με καταλαβαίνει γιατί δεν με μεγάλωσε αυτός. Ούτε εγώ τον καταλαβαίνω. Του εύχομαι να είναι καλά και τίποτα άλλο. Ήταν σαν να μην υπήρχα. Όταν χώριζε η μάνα μου, που ήμουν μικρούλα, δεν με έπαιρνε κανένας αγκαλιά. Να είναι καλά, αυτό εύχομαι μόνο. Απλά δε θέλω να έχω επικοινωνία γιατί πληγώνομαι πολύ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα