Big Brother: Σοφία και Αφροδίτη βλέπουν το βίντεο που τις “έκαψε”

Big Brother: Σοφία και Αφροδίτη βλέπουν το βίντεο που τις “έκαψε”
Σοφία και Αφροδίτη βλέπουν το βίντεο που βγάζουν τα μικρόφωνα glomex

Ο Big Brother έδειξε στις δύο παίκτριες το βίντεο που βγάζουν τα μικρόφωνα, με την Σοφία να αντιδρά έντονα και να θυμώνει.

Οι τσακωμοί και οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό στο σπίτι του “Big Brother” και καθώς οι εβδομάδες περνούν, τόσο πιο κοντά φτάνουν οι παίκτες στον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/10 Σοφία και Αφροδίτη αντιμετώπισαν μια πολύ αυστηρή ποινή, αφού -όπως φάνηκε από τις κάμερες- οι δύο παίκτριες και φίλες καλύπτουν τα μικρόφωνά τους για να μην ακουστούν αυτά που λένε.

Η κίνηση αυτή πάει αντίθετα με τους κανονισμούς του ριάλιτι, με αποτέλεσμα η παραγωγή του “Big Brother” να προχωρήσει σε κυρώσεις προς τις παίκτριες και συγκεκριμένα να τεθούν ως υποψήφιες προς αποχώρηση αυτομάτως.

Ο Big Brother κάλεσε τις δύο παίκτριες και τις έδειξε το βίντεο που τις “έκαψε”, με την Σοφία να αντιδρά και να λέει ότι έχει διαφορετική γνώμη, ενώ η Αφροδίτη δήλωσε ότι είναι έτοιμη να τεθούν στην ετυμηγορία του κοινού την Παρασκευή.

“Εγώ έχω τη δική μου γνώμη, βλέπω πολύ περισσότερα πράγματα εδώ πέρα. Στην τελική μπορείς να βάλεις εμένα υποψήφια γιατί εγώ την φώναξα και φταίω”, είπε η Σοφία.

Με την Αφροδίτη να απαντά: “Κράτα τη γνώμη σου, αλλά κι εγώ είμαι ενήλικας. Αφού έτσι είναι το πράγμα τέλος”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα