Big Brother – Spoiler: Αυστηρή ποινή σε δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες

Big Brother – Spoiler: Αυστηρή ποινή σε δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες
Big Brother Glomex

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/10 δύο παίκτριες θα υποστούν μια πολύ αυστηρή ποινή, αφού κάλυψαν τα μικρόφωνά τους για να μην ακουστούν αυτά που λένε. Δείτε ποιες είναι.

Οι τσακωμοί και οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό στο σπίτι του “Big Brother” και καθώς οι εβδομάδες περνούν, τόσο πιο κοντά φτάνουν οι παίκτες στον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει ολοένα και πιο πολύ.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Love It” στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/10 Σοφία και Αφροδίτη θα υποστούν μια πολύ αυστηρή ποινή, αφού -όπως φάνηκε από τις κάμερες- οι δύο παίκτριες και φίλες καλύπτουν τα μικρόφωνά τους για να μην ακουστούν αυτά που λένε.

Η κίνηση αυτή πάει αντίθετα με τους κανονισμούς του ριάλιτι, με αποτέλεσμα η παραγωγή του “Big Brother” να προχωρήσει σε κυρώσεις προς τις παίκτριες, κυρώσεις που θα μάθουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Την ίδια στιγμή η Ραμόνα θα έχει έναν πολύ έντονο καβγά με τη Σοφία. Ενώ η τραγουδίστρια βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, μιλούσε για τη Ραμόνα, η οποία εισέβαλε στο χώρο και άκουσε ότι η Σοφία μιλούσε για εκείνη.

“Τις γνώμες τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Υπάρχουν γνώμες και γνώμες”, είπε η Ραμόνα στη Σοφία και δεν άργησε να δημιουργηθεί μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα