Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Τι αλλάζει

Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Τι αλλάζει
"Big Brother" Glomex

Δύο θα είναι οι προτεινόμενοι παίκτες, ενώ τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση θα τον μάθουμε στο live της Παρασκευής. Έρχονται ανατροπές στο "Big Brother".

Πλησιάζει το τέλος της βδομάδας, όπου τρεις παίκτες του “Big Brother” θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Σύμφωνα με το spoiler που μετέδωσε η εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Αφροδίτη και ο Νίκος.

Φαίνεται πως, παρόλο που η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο σπίτι, το περιστατικό με την “κλεμμένη” σοκολάτα επηρέασε τους συμπαίκτες της, ενώ ο Νίκος, ο αγρότης που αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος του σπιτιού, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο τρίτος προτεινόμενος θα ψηφιστεί από το κοινό στο live της Παρασκευής (25/09) στον ΣΚΑΙ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα συμβαίνει κάθε βδομάδα.

Παράλληλα, πηγές αναφέρουν πως ο τρόπος ψηφοφορίας των συγκατοίκων του σπιτιού θα αλλάξει και αντί να επιλέγουν ποιος θέλουν να αποχωρήσει μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας, θα ψηφίζουν ενώπιον όλων των παικτών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα