Big Brother: Ξέσπασε η Ραΐσα στους διδύμους – “Έχετε βάλει μια κασέτα που παίζει συνέχεια”

Big Brother: Ξέσπασε η Ραΐσα στους διδύμους – “Έχετε βάλει μια κασέτα που παίζει συνέχεια”

Αρχικά φαινόταν σαν να μην μπορεί να διαλέξει με ποιον από τους δύο αδερφούς θα μπορούσε να έρθει πιο κοντά. Το διπλό ρομάντζο της Ραΐσα φαίνεται να τελείωσε απότομα.

Η Ραΐσα Κόντι από τις πρώτες ημέρες της συμμετοχής της στο ριάλιτι του Big Brother είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο με την προσωπική της ιστορία (αναγκάστηκε από πολύ μικρή ηλικία να εργάζεται σε διάφορες δουλειές προκειμένου να συντηρήσει τον εαυτό της και τη μητέρα της) όσο και για το ειδύλλιο που είχε με τον Χρήστο Βαρουξή. Όταν δε αποκαλύφτηκε ότι στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ο Χρήστος είχε μπει μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Παναγιώτη, και εμφανίζονταν εναλλάξ στους συμπαίκτες του, η 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Αλβανία σάστισε.

Αρχικά φαινόταν σαν να μην μπορεί να διαλέξει με ποιον από τους δύο θα μπορούσε να έρθει πιο κοντά. Το διπλό ρομάντζο της Ραΐσα φαίνεται να τελείωσε απότομα: Ο Χρήστος τής ξεκαθάρισε ότι δεν ψάχνει για σοβαρή γνωριμία και ο Παναγιώτης φαίνεται πως στρέφει το ενδιαφέρον του προς τη Χριστίνα Ορφανίδου.

Η κατάσταση αυτή φαίνεται να έχει επηρεάσει την 23χρονη παίκτρια, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο ξέσπασε κατά των διδύμων: Όταν τη ρώτησε ο Χρήστος αν είναι καλά, εκείνη του  ξεκαθάρισε ότι στο εξής θα λένε μόνο τα τυπικά: «Θα μιλάμε μέχρι ένα σημείο. Εφόσον δεν δέχεστε τις πλάκες μου, δεν θέλω κάτι παραπάνω. Εφόσον μου σπάτε τα νεύρα ότι “φαίνεται η κάμερα” και σας ενοχλεί αυτό. Και νομίζω ότι δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα μου, ενώ εσείς θέλετε. Δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα μου για μ@λ@κίες, για μικροπράγματα, για πράγματα ασήμαντα. Θα χαλάσω εγώ τον εαυτό μου;» του είπε.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και έκανε λόγο για στρατηγική από τη μεριά των δύο αδερφών: «Εφόσον δεν δέχονται τι πλάκες μου δεν μπορώ να βγω πάλι η χαζη της υπόθεσης. Παίζουν την ίδια κασέτα. Το έχω συζητήσει και με την Αφροδίτη, τον Θέμη και τον Νικόλα. Οι δίδυμοι)δεν κρατάνε μια στάση ξεκάθαρη ότι το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο μαύρο. Είναι παντού. Δεν υπερασπίζονται κανέναν. Παίρνουν το μέρος όλων. Μου φαίνεται είναι στρατηγική» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα