Bridgerton: Το Netflix ανακοίνωσε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

Bridgerton: Το Netflix ανακοίνωσε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν
Bridgerton Netflix

Ανακοινώθηκε από το Netflix η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Bridgerton.

Η πολυαγαπημένη σειρά Bridgerton επιστρέφει και επίσημα πλέον με δεύτερη σεζόν, καθώς το Netflix ανακοίνωσε πως τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2022.

Συγκεκριμένα, η γνωστή πλατφόρμα streaming επιφύλασσε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για τους θαυμαστές της σειράς, αφού για να γιορτάσει την επέτειο ενός χρόνου, συγκέντρωσε τους ηθοποιούς για να διαβάσουν ένα σημείωμα. Στο σημείωμα ήταν γραμμένη η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν, δηλαδή η 25η Μαρτίου του 2022.

Οι ηθοποιοί φάνηκαν να μην γνώριζαν ούτε οι ίδιοι την επίσημη ημερομηνία, αφού ήταν έκπληκτοι καθώς διάβαζαν το σημείωμα που τους είχε δοθεί.

Το Bridgerton είναι μια αμερικανική δραματική σειρά εποχής της Shondaland. Η πρώτη σεζόν της σειράς, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό, ακολουθούσε τον φλογερό έρωτα της Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) και του Simon Basset, Δούκα του Χέιστινγκς, που τον υποδύεται ο Rege Jean-Page.

Στη δεύτερη σεζόν ωστόσο, ο Jean-Page ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό δράμα, σοκάροντας τους θαυμαστές. Η νέα σεζόν θα ασχοληθεί με τον αδερφό της Daphne, Anthony Bridgerton, και με το δικό του ερωτικό “κυνήγι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα