Χαμός στο DWTS: Η Λαμπροπούλου αποκάλεσε τον Δημουλά “δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά”

Χαμός στο DWTS: Η Λαμπροπούλου αποκάλεσε τον Δημουλά “δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά”
Μαρίνα Λαμπροπούλου - Στέφανος Δημουλάς video printscreen - star tv

Απίστευτη ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον Στέφανο Δημουλά στο DWTS της Κυριακής (31/10). Οι σκληροί χαρακτηρισμοί ανάμεσα στους κριτές.

Μία άνευ προηγουμένου κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον Στέφανο Δημουλά στο Dancing With The Stars, το βράδυ της Κυριακής (31/10).

Όλα ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Μαριάννα Γεωργαντή στο παρκέ του χορευτικού σόου πλάι στον παρτενέρ της.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησής τους από τους κριτές του σόου, ο Jason Roditis είπε πως η χορογραφία τους δεν ταίριαζε στη διαγωνιζόμενη και τότε η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε τον λόγο, αναφέροντας: «Δε φταίει η Μαριάννα σε αυτό, φταίει ο χορογράφος».

Τότε ο Στέφανος πήρε τον λόγο, σημειώνοντας: «Έγινε ξανά η παλιά καλή Μαρίνα», με εκείνη να απαντά: «Παιδιά, σταμάτα! Δίκαιη είμαι και προσπαθεί να καταλάβει ο κόσμος».

Ο Στέφανος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, απαντώντας στην κριτή: «Κάτσε λίγο Μαρίνα μου! Πρέπει και συ να μάθεις να ακούς καμιά φορά».

«Κοίτα εδώ… Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά!», απάντησε η Μαρίνα, με τον Στέφανο να συμπληρώνει: «Όχι, δεν έχει να κάνει καθόλου με δασκάλα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι, όταν ένας χορογράφος σου δίνει κάποιες κινήσεις, είναι θέμα σεβασμού αν τις κάνεις και να τις εκτελέσεις».

Αμέσως μετά τις παρατηρήσεις που έκανε η Μαρίνα Λαμπροπούλου προς την δημοσιογράφο και διαγωνιζόμενη του DWTS, ο Στέφανος Δημουλάς επανήλθε στην κόντρα υπογραμμίζοντας με νόημα πως «εν αντιθέσει με την κυρία Λαμπροπούλου, που πρέπει να μάθει και αυτή να ακούει καμιά φορά, αυτό συμβαίνει μέσα στα πλαίσια του χορού».

Μετά την ένταση, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, με τους δύο κριτές να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα