Αργύρης Αγγέλου: Η εξομολόγηση για τις οικονομικές δυσκολίες – “Πριν το DWTS ήμουν ρέστος”

Αργύρης Αγγέλου: Η εξομολόγηση για τις οικονομικές δυσκολίες – “Πριν το DWTS ήμουν ρέστος”
Αργύρης Αγγέλου glomex

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τις επικλήσεις στα θεία μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου. Πώς το Dancing With The Stars ήρθε στη ζωή του ως "από μηχανής Θεός".

Τον Αργύρη Αγγέλου υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον, την μεσηβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κάποια στιγμή στην καριέρα του.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πως πριν τη συμμετοχή του στο show χορού Dancing With The Stars ήταν ρέστος, αλλά ως από μηχανής Θεός, όπως είπε, ήρθε το τηλεφώνημα για να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Ήμουν ρέστος. Δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι αυτό το σημείο μηδέν, άντε να ‘ναι παραπέντε. Είναι εκεί που λες ‘έχω κάνει ό,τι μπορώ να κάνω, έχεις κλείσει τις υποχρεώσεις σου για μετά, άρα έχεις να λαμβάνεις κάποια στιγμή μελλοντικά’, αλλά στο τώρα είσαι ρέστος. Πάντα σε αυτές τις στιγμές της ζωής μου, είτε με χρήματα είτε με κάποιο αδιέξοδο, είναι η ώρα που κάθομαι στον καναπέ, κοιτάζω το ταβάνι και λέω ‘Θεέ μου βόηθα’. Από τότε που έφυγε και ο μπαμπάς μου επικαλούμαι και εκείνον καμιά φορά. Συνήθως κάτι έρχεται. Και έτσι ήρθε και το τηλέφωνο από το Dancing, 3 η ώρα τη νύχτα μου έστειλαν μήνυμα. Την επόμενη ημέρα πήρα τηλέφωνο, ήθελα να πάρω εκείνη την ώρα άλλα κρατήθηκα. Στο τηλέφωνο ήμουν άνετος αλλά φοβόμουν και λίγο. Μου το είχαν προτείνει από την πρώτη σεζόν αλλά επειδή δεν είχε ξαναβγεί το φοβόμουν. Τη δεύτερη χρονιά είπα ότι μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνω. Πήγα για πέντε επεισόδια και τελικά το κέρδισα“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα