Στέφανος Δημουλάς: Μικρός μου έλεγαν “πολύ κουνιέσαι εσύ για αγοράκι” – Το “ευχαριστώ” στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στέφανος Δημουλάς: Μικρός μου έλεγαν “πολύ κουνιέσαι εσύ για αγοράκι” – Το “ευχαριστώ” στον Φώτη Σεργουλόπουλο
Στέφανος Δημουλάς Glomex

Ο δημοφιλής χορευτής και χορογράφος Στέφανος Δημουλάς μίλησε για τα ομοφοβικά σχόλια που δεχόταν στα παιδικά του χρόνια, ενώ εξέφρασε τον προσωπικό του θαυμασμό στον Φώτη Σεργουλόπουλο, αποκαλώντας τον "πατρική φιγούρα".

Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (19/04) ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Στέφανος Δημουλάς, τον οποίον γνωρίσαμε καλύτερα ως κριτή μέσα από το μουσικοχορευτικό show “Dancing With The Stars” το 2022.

Ο καλλιτέχνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Αναφέρθηκε στις διαφορετικότητα που είχε όταν ήταν παιδί στην έκφραση και στον τρόπο που το αντιμετώπισαν οι γονείς του.

Δούλεψα πολύ για να αφήσω το σώμα μου να ελευθερωθεί. Γιατί μεγάλωσα με άτομα γύρω μου που μου έλεγαν “πολύ κουνιέσαι εσύ για αγοράκι”. Στο σχολείο, στην κοινωνία, γενικότερα. Έκλαιγα το βράδυ, πήγαινα στους γονείς μου και τους έλεγα ότι με κοροϊδεύουν. Δεν καταλάβαινα γιατί το έκαναν. Η φυσική μου κλίση στον χορό, στην καθημερινότητά μου, στην κίνησή μου, στην έκφραση και στα ρούχα μου, ήταν διαφορετική από τα άλλα παιδάκια. Μπερδευόμουν, έλεγα γιατί μου συμπεριφέρονται έτσι, δεν έκανα κάτι κακό”, εξομολογήθηκε ο Στέφανος Δημουλάς.

Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Τους ρώτησα πριν από μερικά χρόνια, αν έβλεπαν τότε ότι η διαίσθησή μου είναι διαφορετική από τα άλλα παιδάκια. Ο πατέρας μου μου είπε πως το γνώριζαν και το είχαν συζητήσει με τη μητέρα μου και προσπαθούσαν να με προστατεύσουν. Πολλές φορές η προστασία από ένα γονιό εκδηλώνεται και με τσακωμούς και με εντάσεις. Είχαμε και τέτοια, κάθε σπίτι έχει τα δικά του. Τίποτα δεν ήρθε μόνο του, και από τη δική μου πλευρά χρειάστηκε προσπάθεια για τον σεβασμό”, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Δημουλάς απευθύνθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και θέλησε να του εκφράσει τον προσωπικό θαυμασμό του και να τον ευχαριστήσει για όσα έχει κάνει για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

“Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά αλλά τα μηνύματα και οι δράσεις που έχετε κάνει όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στην ΛΟΑΤΚΙ κατηγορία στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά”, ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

“Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τη σωστή δουλειά ενός άλλου ανθρώπου που δεν προβάλλεται με τον τρόπο που θα ήθελε να τα πει. Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που ήρθε και σας είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός. Και κατευθείαν πήρατε το feedback και όχι μόνο πληρώσατε πολύ παραπάνω τον καλλιτέχνη, όπως έπρεπε, αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα. Μπράβο σας και σας ευχαριστώ, ακόμα κι από μακριά, από την Αγγλία, είπε.

Όλη η συνέντευξη του Στέφανου Δημουλά

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα