Χαμός στο Survivor 3: Στα χέρια πιάστηκαν Έλληνες και Τούρκοι – Έξαλλος ο Acun με τις “απειλές”

Χαμός στο Survivor 3: Στα χέρια πιάστηκαν Έλληνες και Τούρκοι – Έξαλλος ο Acun με τις “απειλές”
Άγριος καυγάς στο Survivor

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος του ριάλιτι επιβίωσης, αφού μια χειρονομία ήταν αρκετή για να ανάψει "φωτιές", ενώ η ένταση ανεβαίνει "στο κόκκινο" ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Survivor, όταν Έλληνες και Τούρκοι ήρθαν στα χέρια μετά από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Βασίλη Σίμου και τον Hikmet Tugsuz.

Η καυγάς ξεκίνησε όταν ο Σπύρος Γουρδούπης απέσπασε μια νίκη για την ελληνική ομάδα και ο Βασίλης Σίμος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει.

Μπαίνοντας ενθουσιασμένος στον αγωνιστικό χώρο όμως, ο Βασίλης έσπρωξε τον Hikmet, ο οποίος και… έγινε Τούρκος ζητώντας εξηγήσεις από τον Έλληνα αντίπαλό του, σπρώχνοντάς τον κι αυτός από την πλευρά του.

Από το σημείο αυτό και μετά, η κατάσταση ξέφυγε για λίγη ώρα και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να μην μετατραπεί ο χώρος σε ρινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή διέκοψε τον αγώνα, προκειμένου οι υπεύθυνοι να δουν τα βίντεο, όπως είπε ο Acun Ilicali.

Ο καυγάς έληξε με τους δύο παίχτες να δίνουν τα χέρια, αφού έδωσαν πρώτα εξηγήσεις στους παρουσιαστές των δύο χωρών.

Acun: Αυτό ήταν λίγο απειλητικό

Όταν ζητήθηκε στους δυο παίχτες να δώσουν εξηγήσεις, ο Τούρκος έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά, λέγοντας ότι «είμαστε παθιασμένος λαός και μια σπίθα αρκεί για να πάρουμε φωτιά», συμπληρώνοντας ότι «Άμα είναι να παίζουμε άτιμα, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς. Ξέρουμε πώς μπορούμε να παίξουμε πιο σκληρά. Τους συμβουλεύω να παίζουν το παιχνίδι με σεβασμό, γιατί αν χάνουμε το σεβασμό θα είναι χειρότερα γι’ αυτούς».

Η τοποθέτησή του ενόχλησε τον Τούρκο παραγωγό και παρουσιαστή Acun Ilicali που έσπευσε να παρέμβει: «Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν πρέπει να έχουμε έντονες σωματικές συγκρούσεις. Είσαι ελεύθερος να πεις ότι θέλεις, αλλά αυτό ήταν λίγο απειλητικό», αναγκάζοντας τον συμπατριώτη του να συμμαζευτεί…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα