Χάρης Ρώμας: “Χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης για τα εμβόλια”

Χάρης Ρώμας: “Χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης για τα εμβόλια”
Χάρης Ρώμας Glomex

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι χώρισε με την σχέση του, επειδή διαφωνούσαν για τα εμβόλια. Τι είπε σχετικά ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τι λες τώρα” στο Mega βρέθηκε το Σάββατο (27/11) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης, γιατί διαφωνούσαν για τα εμβόλια.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον λόγο του χωρισμού:

“Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα, είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα, το οποίο είναι σημαντικό θέμα του σήμερα. Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική απέναντι στο εμβόλιο ή αντιεμβολιαστής. Σε σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς υπάρχουν παρενέργειες”.

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως ήταν ευτυχισμένοι και υπήρχε μεγάλη αγάπη, εξηγώντας:

“Πιστεύω ότι, όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση, τότε ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου”, συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

“Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση”, συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα