Chart Show: Εντυπωσίασε ο Άρις Πετράκης – Οι αισθαντικές ερμηνείες του

Chart Show: Εντυπωσίασε ο Άρις Πετράκης – Οι αισθαντικές ερμηνείες του
Ο Άρις Πετράκης στο Chart Show GLOMEX

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Άρις Πετράκης ανέβηκε στη σκηνή του "Chart Show" και ερμήνευσε το διαχρονικό "Ζηλεύει η νύχτα" και το δικό του καινούργιο τραγούδι "Αν ήμουν θάλασσα".

Στο πλατό της μουσικής εκπομπής “Chart Show” με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ο νέος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Άρις Πετράκης, ο οποίος εντυπωσίασε τους καλεσμένους και τους τηλεθεατές.

Το βράδυ του Σαββάτου (03/07) η αγαπημένη εκπομπή του Alpha είχε αφιέρωμα για τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς από το 1995 έως σήμερα.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, που μας συστήθηκε δισκογραφικά με το “Δυο Λεπτά”, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον δικό του τρόπο το διαχρονικό κομμάτι “Ζηλεύει η νύχτα” του Ορφέα Περίδη, δίνοντάς του μια νέα πνοή.

Στη συνέχεια, ο Άρις Πετράκης ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Αν ήμουν θάλασσα”, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records και συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής βίντεο-κλιπ, γυρισμένο στη Νάξο.

Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι με την υπογραφή του καταξιωμένου στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο “Chart Show”, και του ταλαντούχου συνθέτη Νίκου Μερτζάνου, το οποίο ο Άρις Πετράκης απογείωσε με την εξαιρετική ερμηνεία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα