Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μετά το βίντεο “Μη με αφήσεις ποτέ” μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μετά το βίντεο “Μη με αφήσεις ποτέ” μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο The 2night show Glomex

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για την επιτυχημένη σειρά "Σασμός" όπου πρωταγωνιστεί, για τα δύο της επίθετα, αλλά και για το πώς βίωσε το βίντεο "Μη με αφήσεις ποτέ" για τις γυναικοκτονίες που έγινε viral.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”.

Μιλώντας για την σειρά, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε τους λόγους που την ιντριγκάρει, λέγοντας: Η ιστορία είναι πολύ δυνατή. Έχει αίμα, έρωτα, αγάπη, εκδίκηση, έχει πολλά πράγματα για να παίξεις. Είναι μια απαγορευμένη αγάπη, είναι σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα αν το δούμε ρομαντικά”.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε πως η ιστορία της σειράς μοιάζει πολύ με εκείνη του βιβλίου, ωστόσο, έχουν γίνει αρκετές τροποποιήσεις στην τηλεοπτική μεταφορά του.

Όσο για την Κρήτη όπου διαδραματίζεται η σειρά και όπου οι ηθοποιοί πραγματοποιούν τα γυρίσματα, είπε: Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Κρήτη, με μαγνήτισε η ενέργειά της. Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Και σκεφτόμουν τότε ότι θα μπορούσε άνετα να μείνω μόνιμα στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά”.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε, επίσης, στο βίντεο “Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)” της Lacta για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών που έγινε viral.

Όπως είπε: “Το βιώσαμε πολύ έντονα. Αφού βγήκε το βίντεο, για μια βδομάδα, λαμβάναμε ακραία πράγματα, προσωπικές εμπειρίες, μαρτυρίες γυναικών, φωτογραφίες από κακοποιημένες γυναίκες. Όταν κάναμε το βίντεο ήμασταν στις 13 γυναικοκτονίες και έχουν γίνει άλλες τόσες. Είναι σοκαριστικό”.

Όσο για το εάν πιστεύει πως οι κακοποιητές μπορούν να σοκαριστούν βλέποντας το βίντεο, εμφανίστηκε προβληματισμένη, λέγοντας: “Πραγματικά δεν ξέρω. Θα σου πω. Ξέρω μια περίπτωση που ο άνθρωπος ο οποίος κακοποιούσε την σύντροφό του, ανέβασε το βιντεάκι και έγραψε από πάνω “Κοίτα να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν” και το κατέκρινε. Αυτός προφανώς δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι έχει κάνει ακραία απάνθρωπα πράγματα. Υπάρχει πολλή τρέλα εκεί έξω”.

Τέλος, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ρωτήθηκε για τα δύο της επίθετα, με την ίδια να εξηγεί γιατί τα χρησιμοποιεί, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας: “Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που ‘σαι Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει”.

“Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζεις. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”, είπε η ηθοποιός με φανερή αμηχανία.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός έχει σχέση με τον Θανάση Τότσικα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα