Cosmote TV: O Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “2004 Δευτερόλεπτα”

Cosmote TV: O Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “2004 Δευτερόλεπτα”

Το Σάββατο 4 Ιουλίου, ανήμερα της ιστορικής νίκης της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004, στο COSMOTE SPORT 1HD & ελεύθερα μέσω YouTube - Οικοδεσπότης ο Τάκης Φύσσας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο καλεσμένος του Τάκη Φύσσα, στο τελευταίο επεισόδιο της επετειακής εκπομπής «2004 Δευτερόλεπτα» για την ιστορική κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας. Το επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου, στις 20.04, στο COSMOTE SPORT 1HD και θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο για το ελληνικό κοινό, μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Mε φόντο το Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου γιορτάστηκε η μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας τον Ιούλιο του 2004, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο πρώην διεθνής θυμούνται τη συγκινητική υποδοχή των φιλάθλων στους παίκτες της Εθνικής κατά την επιστροφή τους από την Πορτογαλία, ενώ μιλούν για το πώς η ενότητα μπροστά σε έναν κοινό σκοπό και η ομαδικότητα αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας. Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν βρέθηκε στην Πορτογαλία, παρόλο που είχε εισιτήριο, και αποκαλύπτει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Στην παρέα τους, βρίσκεται και το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσαν οι διεθνείς μετά την ιστορική νίκη.

Στην εκπομπή «2004 Δευτερόλεπτα» οι θρύλοι της «χρυσής» ομάδας του 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας & Τάκης Φύσσας υποδέχονται ξεχωριστούς καλεσμένους -σε διαφορετικούς χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης- και συζητούν μαζί τους για το καλοκαίρι του 2004, καθώς και την εμπειρία της Εθνικής ομάδας στην Πορτογαλία.

Η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο 4/7, στις 20.04, στο COSMOTE SPORT 1HD. Όλα τα επεισόδια είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα