Δ. Μπάρκα: “Αυτοί που με σχολιάζουν ‘πατάνε’ στο ποια είναι η μαμά μου”

Δ. Μπάρκα: “Αυτοί που με σχολιάζουν ‘πατάνε’ στο ποια είναι η μαμά μου”
Η Δανάη Μπάρκα glomex

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τις εμμονές στο πρόσωπό της, για τα αρνητικά σχόλια, αλλά και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/12) η Δανάη Μπάρκα.

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και για τα παρθενικά της βήματα στην παρουσίαση, ενώ απάντησε σε όσους λένε ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην τηλεθέαση, τονίζοντας ότι δεν την καταβάλλουν τα χαμηλά νούμερα.

“Υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα που έχει κακία και εμμονές αλλά όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι μαζί της. Μου κάνει εντύπωσε ότι μια γυναίκα που έχει παιδιά, σχολιάζει έτσι μια άλλη γυναίκα. Λένε ότι έκανα εκπομπή στην τηλεόραση λόγω της μαμάς μου. Πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου! Μπορεί να με γνωρίζει κάποιος και να μου ανοίξει μια πόρτα, αλλά το πόσο θα μείνω μέσα έχει να κάνει με τη προσπάθεια, τη δουλειά και το ταλέντο”, είπε η Δ. Μπάρκα.

Ενώ για τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε: “Θα δω τα νούμερα, θα τσεκάρω τι αρέσει και τι δεν αρέσει και θα με καθοδηγήσουν οι ειδικοί να δούμε τι θα κάνουμε. Αγχώνομαι με τα νούμερα, δεν με καταβάλλει όμως. Όλο αυτό θέλει χρόνο και δουλειά. Τη δουλειά τη ρίχνουμε όλοι. Ελπίζω να το κάνω το πρωινό για πολλά χρόνια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα