Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: Απαράδεκτο! Με την υγεία του άλλου δεν παίζει κανείς

Δανάη Μπάρκα για Βαλάντη: Απαράδεκτο! Με την υγεία του άλλου δεν παίζει κανείς
Η Δανάη Μπάρκα Instagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα πήρε ανοιχτά θέση για το περιστατικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της.

Τις εξελίξεις στο Survivor 5 μετά και την απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την υγεία της που είχε ως αποτέλεσμα να “εκτοπιστεί” από την ομάδα των Διασήμων ο τραγουδιστής, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Παίρνοντας ανοιχτά θέση για το περιστατικό, η παρουσιάστρια του Mega, τόνισε πως “τίποτα δεν είναι τυχαίο και να που και από αυτό το παιχνίδι, κάτι σου δείχνει δεν είναι τυχαία τα πράγματα. Με την υγεία του καθενός δεν παίζει κανείς, είναι σαν να απευθύνεται σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο, γιατί δεν ξέρεις στον καθένα τι πλήκτρο χτυπάει η αναφορά στην ασθένειά του, και είναι ντροπή να πιάνουμε τις ασθένειες στο στόμα μας, ειδικά όταν δεν αφορούν σε εμάς. Απαράδεκτο!”.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαλάντης κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού προηγούμενης ημέρας, είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφερόμενος στην συμπεριφορά της και στο πρόβλημα υγείας (καρκίνο) που πέρασε την εξής φράση: “Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος τελικά. Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Εσύ δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος”.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως την περασμένη Κυριακή, το εν λόγω περιστατικό κόπηκε από την παραγωγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version