Dancing with the Stars: Αλλάζει μέρα προβολής – Ρεβεγιόν με την Βίκυ Καγιά

Dancing with the Stars: Αλλάζει μέρα προβολής – Ρεβεγιόν με την Βίκυ Καγιά
Dancing with the Stars Instagram / @dwts_gr

Αλλάζει μέρα μετάδοσης το "Dancing with the Stars" που μέχρι στιγμής προβάλλεται τις Κυριακές. Πότε θα γίνει η αλλαγή. Τι θα δούμε την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Star.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο “Dancing with the Stars” που προβάλλεται κάθε Κυριακή στο Star, αφού οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να το μεταφέρουν σε άλλη μέρα, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day”, το χορευτικό show θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00, ωστόσο, η αλλαγή αυτή θα γίνει από τις 24 Δεκεμβρίου, μία βδομάδα αφότου ολοκληρωθεί το “Big Brother 2” που θα ρίξει αυλαία στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος που η αλλαγή θα γίνει τότε, είναι επειδή τα δύο προγράμματα γυρίζονται στα ίδια στούντιο και υπάρχει κοινό κοντρόλ.

Επίσης, πολύ σύντομα θα δούμε αρκετούς celebrities που θα χορέψουν ως guests στο show, ενώ μία από αυτές θα είναι και η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως φέτος θα είναι η πρώτη φορά που οι τηλεθεατές θα κάνουν live ρεβεγιόν με το Star και αυτό θα γίνει με την προβολή του “Dancing with the Stars”, που θα μεταδοθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα