“Δίκασε” ο Αναγνωστόπουλος: Η αποκάλυψη για στημένες αποχωρήσεις στο Survivor

“Δίκασε” ο Αναγνωστόπουλος: Η αποκάλυψη για στημένες αποχωρήσεις στο Survivor
Κώστας Αναγνωστόπουλος Glomex

Ο Μισθοφόρος ισχυρίστηκε πως οι αποχωρήσεις του Survivor All Star είναι στημένες από την "παραγωγούλα" και έδωσε παραδείγματα. Η ανάρτησή του στα social media.

“Σπάει” σιγά σιγά τη σιωπή του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor All Star με άκρως επεισοδιακό τρόπο.

Ο Μισθοφόρος, όπως είναι γνωστός, έφυγε από το συμβούλιο του νησιού χωρίς να χαιρετήσει κανέναν, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχώρησή του στον Γιώργο Λιανό. Επίσης, την επόμενη μέρα αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΙ, ενώ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media για το Survivor, αποκαλώντας το “Τσίρκο”.

“Ξέρω πολλά, θα βγω να μιλήσω” είχε δηλώσει κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα και έκτοτε σχολιάζει ανελλιπώς το παιχνίδι στο Twitter, προβαίνοντας και σε διάφορες αποκαλύψεις.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε πως οι αποχωρήσεις του Survivor είναι στημένες από την παραγωγή, φέρνοντας, μάλιστα, ως παράδειγμα τον εαυτό του και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Όπως έγραψε:

“Τώρα που βγήκε η Μαριαλένα (που είναι παλτό) απέναντι στον Χάρο και τον Κρις (που είναι αδιάφοροι) θα πετάξουν σίγουρα αυτή την φορά αδύναμο στο κοινό για να κρατήσουν την Μαριαλένα γιατί έχει ζουμάκι τώρα με τον Κωνσταντίνο. Όπως αν θυμάστε καλά έγινε και με Ευρυδίκη και την Καρολίνα, που είχε ζουμάκι με τον Μάριο. Άρα πού καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε και εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από ζυμάρι γιατί δεν δίναμε ριάλιτι. Και εμείς περάσαμε ως τα παλτά…”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα