Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Ο Τριαντάφυλλος κάνει στο Survivor σαν γυναίκα στις δύσκολες μέρες"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Ο Τριαντάφυλλος κάνει στο Survivor σαν γυναίκα στις δύσκολες μέρες"
INSTAGRAM

Μια ατυχής - αν όχι σεξιστική - δήλωση από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που έχει κάνει αρκετό "θόρυβο" στα social media.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τα social media και την παρουσία της εκεί αλλά και για το Survivor, σχολιάζοντας με έναν εντελώς ατυχή τρόπο τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

Μιλώντας για τα φετινά reality, είπε χαρακτηριστικά στο "Πρωινό" όπου και φιλοξενήθηκε: "Όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι. Το πιο light είναι ότι φίλη μου έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει σύντροφό μου, υπάρχουν και χειρότερα. Το Survivor το βλέπω. Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να φαίνεται Barbie, αλλά είναι σκυλί και θα αντέξει στη Φάρμα".

Ακόμη, δήλωσε πως απείχε από τα social media γιατί χρειαζόταν χρόνο εκτός.

"Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία του ανθρώπου οργίαζε το διάστημα που απείχα. Από εγκυμοσύνη, γάμο, Survivor… Από το άγχος, είχα καθυστέρηση και πήγα και πήρα τεστ εγκυμοσύνης. Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Για 15 μέρες με ψάχνανε κι εκείνοι. Ότι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή, δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά. Το δικό μου νυφικό θα είναι βασιλικό. Όλα τα νυφικά θα έχουν ονόματα από βασίλισσες", είπε συγκεκριμένα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Survivor, Τριαντάφυλλος
SHARE:

24Media Network