Δήμητρα Κατσαφάδου: “Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες”

Δήμητρα Κατσαφάδου: “Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες”
Δήμητρα Κατσαφάδου glomex - ant1

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για τα εμπόδια που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στο πείσμα της για τα "ελληνικά μυαλά".

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/7) η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή χημικός και επιχειρηματίας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο απαιτητικό ξεκίνημα της αλυσίδας καλλυντικών που διατηρεί, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας.

«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε πολύ μεγάλη πολυεθνική στο εξωτερικό, στο Βέλγιο, και λέω όχι. Θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά», συνέχισε.

«Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο. Τώρα έχω 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα», ανέφερε η επιχειρηματίας στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, όταν η ίδια ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις διαρρήξεις που έχουν γίνει κατά καιρούς στα καταστήματά της, είπε:

«Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα