Δημήτρης Σκουλός για GNTM 2: Πώς και γιατί έγινε το φιάσκο του τελικού

Δημήτρης Σκουλός για GNTM 2: Πώς και γιατί έγινε το φιάσκο του τελικού
Ο Δημήτρης Σκουλός στο 2Night Show Glomex

Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι ακριβώς συνέβη με την ψηφοφορία του κοινού και τις δύο νικήτριες, στον μεγάλο τελικό του GNTM 2.

Ο γνωστός φωτογράφος μόδας και κριτής των δύο GNTM, Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ριάλιτι μόδας και, φυσικά, για το μεγάλο φιάσκο της ψηφοφορίας στον τελικό, που ανέδειξε δύο χρυσές νικήτριες, την Κάτια Ταρμπάνκο και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

Όπως είπε: “Τη βραδιά του τελικού είχαμε μια αστοχία τεχνική. Το κανάλι έδωσε τη ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Εμείς χαιρόμασταν γιατί από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα, και ας τα βρει το κανάλι με τους Αμερικάνους, αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία της επιτροπής, που είχαμε ισοπαλία μέχρι εκείνη την ώρα. Άρα τι σημαίνει αυτό; Δυο συμβόλαια για κάθε κορίτσι. Μόνο κέρδος. Αν ήταν τρία ακόμη καλύτερα. Θα ήταν καλό να μην έπεφτε το σύστημα. Αλλά εκείνη τη στιγμή και εμείς δεν ξέραμε τι να κάναμε. Όταν ακούς στο ακουστικό ότι έπεσε το σύστημα και οι Αμερικάνοι δε δίνουν ανταπόκριση”.

Επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε γενικότερα για συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας, ενώ δεν έκρυψε πως έχει υπάρξει καυγάς μεταξύ των κριτών πίσω από τις κάμερες και διαφωνίες για τα κορίτσια που θα περάσουν.

Τόνισε, ακόμη, πως τα κορίτσια έξω απ’ το παιχνίδι θα συναντήσουν μεγαλύτερη αγένεια και θα βρουν ακόμη πιο υψηλούς τοίχους μπροστά τους.

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM μίλησε, επίσης, για την αγαπημένη του σύζυγο με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια, αλλά και με χιούμορ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα