Dragons’ Den: Χημικός ζήτησε αστρονομικό ποσό από τους επενδυτές – “Έχεις 5″ να απαντήσεις”

Dragons’ Den: Χημικός ζήτησε αστρονομικό ποσό από τους επενδυτές – “Έχεις 5″ να απαντήσεις”
Ραφαήλ Κουρμουλάκης ant1

Ο Ραφαήλ Κουρμουλάκης στάθηκε αρκετά σίγουρος απέναντι στους dragons προκειμένου να τους πείσει να επενδύσουν στην ιδέα του, ωστόσο είδε την πόρτα της εξόδου.

Επέστρεψε το Dragons’ Den με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, ο χημικός μηχανικός Ραφαήλ Κουρμουλάκης στάθηκε απέναντι στους dragons, με στόχο να τους πείσει να επενδύσουν στην ιδέα του.

Ο παίκτης του Dragons’ Den παρουσίασε την ιδέα που έχει για τη δημιουργία ενός αντιδραστήρα τσέπης που θα δείχνει εάν το ποτό είναι νοθευμένο ή όχι.

Ο ίδιος ζήτησε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν δοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

«Ζητάω ένα κεφάλαιο των 150.000 ευρώ με αντάλλαγμα το 10% των μετοχών της εταιρείας με σκοπό την ίδρυση εταιρείας η οποία θα κατασκευάσει το πρωτότυπο μιας και προς ώρας δεν υπάρχει».

Όταν οι επενδυτές αποσύρονταν ο ένας μετά τον άλλον, η Μαρία Χατζηστεφανή του έκανε μια υψηλή πρόταση, για την οποία ο διαγωνιζόμενος θα είχε μόλις πέντε δευτερόλεπτα να την δεχθεί ή να την αρνηθεί.

Η επενδύτρια πρότεινε να δώσει 150.000 ευρώ με αντάλλαγμα το 50% της εταιρείας.

«Δεν θέλω όμως να χάσω τον έλεγχο. 49% και πάμε μέχρι το πρωτότυπο», είπε τότε ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den. «Αποσύρω την πρόταση μου και είμαι εκτός. Καλή επιτυχία», απάντησε η επενδύτρια, για να δείξει την πόρτα της εξόδου στον διαγωνιζόμενο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα