Έγινε το μεγάλο μπαμ: Ανακοινώθηκε (σχεδόν) το τέλος του Big Bang Theory

Έγινε το μεγάλο μπαμ: Ανακοινώθηκε (σχεδόν) το τέλος του Big Bang Theory

O Johnny Galecki φαίνεται πως έδωσε την είδηση της χρονιάς. Η πιο δημοφιλής κωμική σειρά των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια ρίχνει αυλαία

Ήρθε η ώρα όπως ξεκίνησαν όλα, με ένα μεγάλο μπαμ, έτσι να ολοκληρωθούν; Το φαινόμενο Μίγκ Μπανγκ, που πλέον δεν αποτελεί απλώς επιστημονικό όρο, αλλά αναφορά σε μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές ρίχνει αυλαία. Τουλάχιστον έτσι άφησε να εννοηθεί ένας εκ των πρωταγωνιστών του Big Bang Theory, ο Johnny Galecki σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους το Σάββατο.

"Θα λυπηθούμε όλοι πολύ όταν έρθει εκείνη η μέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που ωστόσο πρόσθεσε: "Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο όπου όλοι αισθανόμαστε πολύ άνετα με τις 12 σεζόν, πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε σπίτι μας, να δούμε τις οικογένειές μας".

ADVERTISING
Έγινε το μεγάλο μπαμ: Ανακοινώθηκε (σχεδόν) το τέλος του Big Bang Theory

Η σειρά διανύσει την 11η σεζόν, ενώ έχει ανακοινωθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μία ακόμη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε, το κανάλι έχει ήδη δρομολογήσει από το περασμένο φθινόπωρο το spin off της σειράς, με τίτλο Young Sheldon που ακολουθεί την ιστορία του επιστήμονα στο Τέξας, πριν γίνει η ιδιόρρυθμη διάνοια που γνωρίσαμε στο Big Bang Theory. Ο Jim Parsons, που υποδύθηκε υποδειγματικά τον επιστήμονα, έχει αναλάβει τόσο την παραγωγή, όσο όμως και το ρόλο του αφηγητή στη νέα σειρά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπαζίνκα! To Big Bang Theory δίνει υποτροφίες αξίας 4 εκατ. δολαρίων σε νέους επιστήμονες

Ο Σέλντον του 'Big Bang Theory' παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Είστε έτοιμοι; Τα Φιλαράκια πάλι στον ίδιο καναπέ. Μια γεύση απ' το reunion

Big Bang Theory: Οι αστρονομικές αμοιβές των ηθοποιών της σειράς

SHARE:

24Media Network